20 C
Sisak
Subota, 13 kolovoza, 2022

Formiran ogranak Živog zida u Sisku

- Marketing-spot_imgspot_img

“I rasna segregacija u Njemačkoj je bila zakon, i apartheid u Južnoafričkoj Republici je bio ozakonjen od države. Ali oni koji su ustali protiv takvih zakona danas se pamte kao pravednici” – rekao je Ivan Vilibor Sinčić na večerašnjem osnivanju podružnice Živog zida u Sisku kojoj je nazočilo 50-ak Siščana.

“U zemlji u kojoj nedostaje ljudi, u kojima su cijela naselja prazna, u kojoj ima gomila praznih stanova, ljude se tjera iz kuća. Do toga su doveli HDZ i SDP –  dvije glave iste zmije. Oni dijele ljude s Titovim i Pavelićevim bistama, a iza leđa građana sve uništavaju” – kazao je Sinčić objašnjavajući kako je Živi zid jedini izlaz iz ove situacije.

Za problem sisačke Rafinerije rekao je kako Hrvatska nema nikakvu energetsku strategiju, što ima svaka ozbiljna država.

“Vlada treba odrediti treba li im rafinerija u Sisku ili ne. Ako treba onda ju treba modernizirati, a ako ne treba, onda ju treba zatvoriti, a ljude zaposliti drugdje” – kazao je Sinčić ponovivši svoje tvrdnje o “pravim vlasnicima INA-e”

Inače, za predsjednicu sisačkog ogranka Živog zida izabrana je Nada Tušak,  za potpredsjednika Karlo Klobučar, za tajnicu Slađana Mohr te za blagajnicu Slavica Krčelić.

Zadnje novosti
Ostale novosti