9.2 C
Sisak
Subota, 23 listopada, 2021

„Samo ljubav nije dovoljna…“

- Marketing-spot_imgspot_img

Humanitarnom akcijom “S ljubavlju djeci”, pod medijskim sloganom „Samo ljubav nije dovoljna…“ nastoji se prikupiti sredstva za pomoć odjelu pedijatrije Opće bolnice Dr. Ivo Pedišić, Sisak. Glavni događaj humanitarne akcije koji će se održati 11.02.2015., u Hotelu Panonija u Sisku, s početkom u 19:30 sati.

Kako su upravo djeca idejni začetnici ove humanitarne akcije, program će uključivati nastupe raznih dječjih zborova i plesnih skupina. Domaćin humanitarne akcije je ŠPK TOP STEP.

Sudionici programa:

ŠPK TOP STEP,
dječji zbor Tičeki,
dječji zbor Crescendo,
Športski akrobatski rock’n’roll klub MEGARock
Virida-studio za ples i fitnes
Plesna udruga Dijamant
NUR Sisak, OŠ Braća Ribar, folklor OŠ Budaševo-Toplovac-Gušće te Kosjenke.

Idejni začetnici ove humanitarne akcije su upravo djeca koja su uvidjela problem i svojevoljno odlučila pomoći svojim vršnjacima i malim prijateljima, te kroz ples i pjesmu prikupiti donacije za pomoć odjelu pedijatrije.

Osnovni cilj ove humanitarne akcije je učiniti boravak hospitalizirane djece što ljepšim i toplijim kako ih boravak izvan doma te odvojenost od roditelja ne bi dodatno pogodili. Bogatstvo svakog roditelja je njegovo dijete i najveća je sreća kada je dijete zdravo te kada ne treba liječničku pomoć. Međutim, kada se roditelj nađe u situaciji da je dijete prisiljeno na bolničku brigu, tek onda shvati koliko je i najmanji osmijeh bolničkoga osoblja ohrabrujuć te osnažujuć.

Kako možete pomoći djeci koja se trenutno nalaze u Općoj bolnici Dr. Ivo Pedišić?

Nažalost, sama ljubav nije dovoljna, stoga želimo pomoći uređenju odjela pedijatrije, kao i nabavi potrebne opreme, dječje hrane, slikovnica. Možete se odazvati putem donacija na žiroračun HR2724840083115972088 ili dolaskom na glavni događaj humanitarne akcije koji će se održati 11.02.2015., u Hotelu Panonija u Sisku, s početkom u 19:30 sati.

Cijena ulaznice iznosi 20 kuna, a sredstva se prikupljaju i putem ŽIRO RAČUNA HR2724840083115972088. Rezultati i izvještaj humanitarne akcije bit će medijski objavljeni po završetku iste, a novčana sredstva i donacije proslijeđeni Općoj bolnici Dr. Ivo Pedišić Sisak.

Sve detalje vezane uz humanitarnu akciju možete pratiti na stranicama medijskog portala www.poticaji.info.

samo ljubav nije dovoljna

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti