20 C
Sisak
Petak, 12 kolovoza, 2022

Gradonačelnici Siska i Kutine s predstavnicima Stožera Petrokemije i Rafinerije

- Marketing-spot_imgspot_img

Gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček, zamjenici Vlado Andučić i Marko Krička,  te gradonačelnik Kutine Andrija Rudić i zamjenik Damir Petravić sastali su se  u petak u  sisačkoj gradskoj vijećnici s predstavnicima Stožera za obranu Rafinerije nafte Sisak   i očuvanje radnih mjesta predvođenih Predragom Sekulićem i predstavnicima Stožera za obranu Petrokemije Kutina predvođenih Željkom Klausom.

Predstavnici oba Stožera upoznali su čelnike Siska i Kutine kako će Stožeri u buduće surađivati i zajednički nastupati u svim nastojanjima i akcijama kojima je cilj nastavak proizvodnje i očuvanje radnih mjesta u Rafineriji i Petrokemiji. Gradonačelnicima su zahvalili  na dosadašnjoj podršci i pomaganju pri ostvarivanju kontakata.

Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček i gradonačelnik Andrija Rudić naglasili su  kako će i na dalje  biti uz radnike i pomagati Stožerima, te poduzimati sve što je u okviru njihovih nadležnosti i ovlasti, kako bi sisačka Rafinerija i kutinska Petrokemija i  dalje radile.

Zadnje novosti
Ostale novosti