Naslovnica Sport Košarka KOŠARKA: Rezultati KK Sisak

KOŠARKA: Rezultati KK Sisak

U sklopu 7.kola B lige Centar seniori Košarkaškog kluba Sisak upisali su domaću pobjedu nad sastavom Universa iz Zagreba rezultatom 69:61.

Pobjednički sastav predvodio je Marko Dmitrović sa 13 ubačaja i 20 skokova.

Dvoznamenkastim učincima obol pobjedi dali su još Boško Dimić (13 poena), Domagoj Vasiljević (12 poena) i Roman Kozlović (10 poena i 10 skokova).

Ovom pobjedom seniori Košarkaškog kluba Sisak dospjeli su na treće mjesto prvenstvene ljestvice sa omjerom pobjeda i poraza 4-3 te u sljedećem kolu gostuju kod vodeće momčadi Sesveta (omjer 5-1).

Aktivne su bile i mlađe kategorije. Kadetkinje su u Drugoj ženskoj kadetskoj HRLC upisale pobjedu u županijskom derbiju na gostovanju u Petrinji kod sastava Lovrekica rezultatom 59:53.

U slavlju sisačkih djevojaka najzapaženije su bile Nikolina Blažević sa 24 postignuta poena, 4 skoka, 5 osvojenih lopti i 7 asistencija.te Andrea Karagić sa 19 poena, 6 skokova, 4 osvojene lopte i 6 blokada.

Muška kadetska selekcija nije bila tako uspejšna. U 8.kolu Prve muške kadetske HRLC na gostovanju kod zagrebačke Mladost pretrpjeli su uvjerljiv poraz rezultatom 78:41.

Najefikasniji igrač bio je Borna Lovreković sa 9 ubačenih poena.

Sa svojim natjecanjima započele su i selekcije škole košarke. Dječaci rođeni 2003. godine i mlađi otvorili su Prvenstvo sportskih škola koje se igra u zagrebačkoj Dubravi.

Na otvaranju prvenstva upisan je poraz od domaćina Dubrave rezultatom 33:13, dok su u susretu drugog kola svladali sastav Šanca iz Karlovca rezultatom 29:20.

U obje utakmice odličan je bio Lovro Perković, u prvoj sa 8 a u drugoj sa 18 ubačaja.

Komentirajte