Naslovnica Sport Odbojka OK Sisak je hit sezone

OK Sisak je hit sezone

Sisački odbojkaši protiv Centrometala odigrali taktički zrelo, odbojkašice s Požežankama požrtvovno i srčano, i ubilježili vrijedne pobjede. Mlada ekipa OK Sisak 2 stječe iskustvo u 2.A ligi.

1.A Hrvatska odbojkaška liga (seniori) – Skupina 1, 5. kolo

OK SISAK – OKM CENTROMETAL 3:0 (SENIORI)
1. set: 25:19
2. set: 25:21
3. set: 25:20

OK Sisak : Matija Tepavac, Antonio Išek, Jasmin Vakufac, Ervin Sofilić, Luka Hrnčević, Bojan Pavlić, Jasmin Alihodžić, Marin Sabljak, Bernard Bakonji, Alen Kadić, Arnel Duraković
Trener: Ivan Pavičić

Odbojkaši Siska su do sada najboljom predstavom pred domaćom publikom, dook sisak-ok centrometal_IMG_8738minantnom igrom i ogromnim zalaganjem, svladali jednoga od glavnih favorita za osvajanje prvenstva, ekipu OKM Centrometal iz Nadelišća. U atraktivnoj utakmici, pobjeda Siščana nije bila ugrožena niti povremenim “crnim rupama” u njihovoj igri.
-Čestitam svojim dečkima na borbenosti i htjenju. U Kupu se nadam novom dobrom izdanju jer u našoj igri još ima prostora za napredak. – riječi su Ivana Pavičića, trenera OK Sisak koji u srijedu, 12. studenoga (20 sati) u SD Brezovica dočekuje OK Mladost Marina Kaštela.
Svakako valja istaknuti da je OK Sisak dosadašnjim rezultatima postao najveće iznenađenje ove sezone i svima dokazao da je ravnopravan u borbi s favoriziranim ekipama. Trenutno OK Sisak zauzima 4. mjesto na ljestvici s 9 bodova.


1. B Hrvatska odbojkaška liga (seniorke) – Skupina Sjever, 4. kolo

OK SISAK – ŽOK VALLIS AUREA 3:1
1. set: 25:19_8014OK_Sisak-ŽOK_Kaštel
2. set: 25:22
3. set: 15:25
4. set: 25:19

Odlična utakmica ravnopravnih ekipa u kojoj je domaći teren i snažnija izvedba domaćih igračica presudila da važni bodovi ostanu u Sisku. Siščanke su se s posljednjeg 10. mjesta na ljestvici podigle na 7. mjesto.

OK Sisak: Ana Sabljak, Marta Šarar, Ana Petrović, Hana Petrović, Azra Hodžić, Sara Culjaga, Ejla Muratagić, Kristina Majstorović, Lucija Bakonji, Paula Pufek, Stela Pavičić, Monika Papić
Trener: Dario Batnožić

2. A Hrvatska odbojkaška liga (seniori) – Skupina Centar, 3. kolo

OK DARUVAR – OK SISAK II 3:0 ( SENIORI )

1. set: 25:18
2. set: 26:24
3. set: 25:12

Mlada ekipa Siska je veliki potencijal kluba. U dosadašnjem tijeku prvenstva evidentne su oscilacije u igri i nedostatak iskustva. Preostaje jedino vrijedno trenirati i rezultati u budućnosti ne bi trebali izostati.

Komentirajte