Naslovnica Vijesti SMŽ Karamarko dao potporu Žiniću, primio ih i biskup Košić

Karamarko dao potporu Žiniću, primio ih i biskup Košić

Uoči drugog kruga prijevremenih izbora za sisačko-moslavačkog župana koji će se održati u nedjelju, potporu svom kandidatu Ivi Žiniću na HDZ-ovom skupu dao je u četvrtak predsjednik stranke Tomislav Karamarko te predsjednik koalicijskog HSS-a Branko Hrg.

Na skupu održanom u organizaciji Županijskog odbora HDZ-a, kojim je ujedno obilježena 25. obljetnica osnivanja stranke u Sisku, Tomislav Karamarko zatražio je od svih članova stranke veći angažman na predstojećim izborima, kako bi HDZ konačno i u toj županiji dobio svog župana. To će biti 13. župan, jedanaest HDZ-ovih, dva u koaliciji s HSS-om, rekao je.

“Pozivam na optimizam jer Hrvatska ima perspektivu, ali ima lošu vlast koja je koči i vuče na dno. Kada se to promijeni, sigurno će biti bolje”, zaključio je Karamarko.

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko susreo se u četvrtak i sa sisačkim biskupom mons. dr. Vladom Košićem u Biskupskom ordinarijatu u Sisku. U pratnji predsjednika Karamarka bio je Ivo Žinić, kandidat koalicije HDZ-HSS-BUZ-HSP AS za župana Sisačko-moslavačke županije na prijevremenim izborima 26. listopada. Razgovaralo se o aktualnim političkim temama.

Komentirajte