4 C
Sisak
Petak, 19 travnja, 2024

HGK ŽK Sisak i hrvatski gospodarstvenici na sajmu ZEPS 2014

Datum:

Marketing

Nastavljajući organizaciju nastupa hrvatskih i županijskih gospodarstvenika u Bosni i Hercegovini, HGK Županijska komora Sisak i ove godine organizira zajedničko predstavljanje hrvatskih gospodarstvenika na  generalnom BH sajmu ZEPS. Ovogodišnji 21. ZEPS održava se od 30. rujna do 4. listopada 2014. godine u Zenici, BiH.

Ovo je trinaesta godina zaredom kako Županijska komora Sisak organizira nastup hrvatskih gospodarstvenika na generalnom BH sajmu u Zenici. Ove godine na zajedničkom izložbenom prostoru u organizaciji Komore svoje proizvode i usluge predstavit će Salona Var d.o.o. iz Solina (reparaturno zavarivanje, rezanje vodenim mlazom i plazmom, proizvodnja pužnice), Vage d.o.o. iz Zagreba (vodeći proizvođač, distributer i serviser vaga u RH), Genesis grupa d.o.o. iz Zagreba (održavanje i servisiranje strojeva za obradu metala), Plankos d.o.o. iz Zagreba (prodaja i servis alata i strojeva), Kaeser kompressoren d.o.o. iz Sesveta (proizvodnja, prodaja i servis sustava za proizvodnju komprimiranog zraka), Lipovica d.o.o. Popovača (proizvodnja radijatora i kotlova za centralno grijanje), Reful marine d.o.o. (gradnja čamaca),  Metalurški fakultet Sisak te Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije.

Inače, sajam ZEPS je najvažnije mjesto susreta gospodarstvenika i njihovih izravnih poslovnih kontakata u Bosni i Hercegovini. Ovaj sajam je središnje mjesto predstavljanja proizvodnih, uslužnih i izvoznih mogućnosti svih dijelova bosanskohercegovačkog gospodarstva te mjesto najšire ponude roba i usluga izlagača. ZEPS je najveći sajam u Bosni i Hercegovini, opći sajam na kojem su zastupljene djelatnosti – prehrana, graditeljstvo, informatika, kemijska industrija, energetika i transport. I ove godine u sklopu generalnog ZEPS-a održat će se Međunarodni specijalizirani sajam metala ZEPS Intermetal.

Možda vas zanima...

Obilježite Dan planeta Zemlje u Ekološkom centru Vrata Zrinske gore

Ekološki centar „Vrata Zrinske gore“ obilježit će 22. travnja,...

Zabavno-rekreativna manifestacija „Dan planeta Zemlje u Moslavini“ po jubilarni 20. put

Po jubilarni 20. put u Moslavini se održava zabavno-rekreativna...

Humanitarni koncert “Pomozimo Katarini Nerlović”

U utorak, 30. travnja, organizira se u Lipovljanima humanitarni...

Održan prosvjed u Vrginmostu „Stop Phaten Plastic“

Građanska Inicijativa „Stop Phaten Plastic“ organizirala je 11. travnja...