Naslovnica Vijesti SMŽ HGK ŽK Sisak i hrvatski gospodarstvenici na sajmu ZEPS 2014

HGK ŽK Sisak i hrvatski gospodarstvenici na sajmu ZEPS 2014

Nastavljajući organizaciju nastupa hrvatskih i županijskih gospodarstvenika u Bosni i Hercegovini, HGK Županijska komora Sisak i ove godine organizira zajedničko predstavljanje hrvatskih gospodarstvenika na  generalnom BH sajmu ZEPS. Ovogodišnji 21. ZEPS održava se od 30. rujna do 4. listopada 2014. godine u Zenici, BiH.

Ovo je trinaesta godina zaredom kako Županijska komora Sisak organizira nastup hrvatskih gospodarstvenika na generalnom BH sajmu u Zenici. Ove godine na zajedničkom izložbenom prostoru u organizaciji Komore svoje proizvode i usluge predstavit će Salona Var d.o.o. iz Solina (reparaturno zavarivanje, rezanje vodenim mlazom i plazmom, proizvodnja pužnice), Vage d.o.o. iz Zagreba (vodeći proizvođač, distributer i serviser vaga u RH), Genesis grupa d.o.o. iz Zagreba (održavanje i servisiranje strojeva za obradu metala), Plankos d.o.o. iz Zagreba (prodaja i servis alata i strojeva), Kaeser kompressoren d.o.o. iz Sesveta (proizvodnja, prodaja i servis sustava za proizvodnju komprimiranog zraka), Lipovica d.o.o. Popovača (proizvodnja radijatora i kotlova za centralno grijanje), Reful marine d.o.o. (gradnja čamaca),  Metalurški fakultet Sisak te Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije.

Inače, sajam ZEPS je najvažnije mjesto susreta gospodarstvenika i njihovih izravnih poslovnih kontakata u Bosni i Hercegovini. Ovaj sajam je središnje mjesto predstavljanja proizvodnih, uslužnih i izvoznih mogućnosti svih dijelova bosanskohercegovačkog gospodarstva te mjesto najšire ponude roba i usluga izlagača. ZEPS je najveći sajam u Bosni i Hercegovini, opći sajam na kojem su zastupljene djelatnosti – prehrana, graditeljstvo, informatika, kemijska industrija, energetika i transport. I ove godine u sklopu generalnog ZEPS-a održat će se Međunarodni specijalizirani sajam metala ZEPS Intermetal.

Komentirajte