5 C
Sisak
Srijeda, 29 studenoga, 2023

U subotu u Sisku “Odbojka u srcu”

Datum:

Marketing
Rotary klub Sisak je u suradnji s Klubom sjedeće odbojke Sisak i Odbojkaškim klubom Sisak pokrenuo akciju pod nazivom Odbojka u srcu s ciljem obilježavanja Svjetskog dana srca koji ove godine donosi poruku “Živi, radi, igraj se, pridruži se!” Završnica akcije je predviđena za subotu, 27. rujna od 10-13 sati na igralištu Gimnazije (u slučaju loših vremenskih prilika u dvorani OŠ 22. lipanj).

Program:

• Kardiovaskularno savjetovalište – Kutak za odrasle (procjena rizika za bolest i stručno savjetovanje) – medicinsko osoblje Odsjeka kardiologije Opće bolnice Dr. Ivo Pedišić Sisak

• Revijalni turnir u sjedećoj odbojci – ekipe iz Siska i Hrvatska ženska reprezentacija

• Kutak za djecu –  Kviz za djecu školske dobi i promocija Škole odbojke

-Poticanje druženja i tjelesne aktivnosti nakon radnih obveza u svakodnevnom životu su temeljna načela koja svakoj obitelji i svakom pojedincu, u kontinuitetu od djetinjstva do duboke starosti, omogućavaju život sa zdravim srcem. Ovaj je dan naša prilika i obaveza podsjetiti na to. Pozivamo sve građane da dođu i provjere svoj rizik za krvožilne bolesti, a također pozivamo djecu školske dobi da sudjeluju u nagradnom kvizu s jednostavnim pitanjima o zdravlju i odbojkaškom sportu. Pet najsretnijih listića s točnim odgovorima će biti nagrađeni. Želja nam je da osvijestimo važnost brige za vlastito zdravlje i zdravlje najbližih osoba. Vratimo optimizam i pokažimo poštovanje prema osobama koje uz invaliditet dokazuju da mogu biti sportaši, biti uspješni i živjeti zdravije. Igranje odbojke i njezino praćenje uz druženje i navijanje može biti način boljeg života – rekla je predsjednica Rotary kluba Sisak Diana Balenović.

poziv Svjetski dan srca
Marketing
Marketing
Marketing

Možda vas zanima...

Danas zasjeda Županijska skupština

21. sjednica Županijske skupštine Sisačko-moslavačke županije će se održati...

Pod Gradskom vijećnicom pronađeni ostaci rimskih termi

Prilikom obnove Gradske vijećnice u suterenskim prostorijama pronađeni su...