9 C
Sisak
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

U subotu u Sisku “Odbojka u srcu”

Datum:

Marketing
Rotary klub Sisak je u suradnji s Klubom sjedeće odbojke Sisak i Odbojkaškim klubom Sisak pokrenuo akciju pod nazivom Odbojka u srcu s ciljem obilježavanja Svjetskog dana srca koji ove godine donosi poruku “Živi, radi, igraj se, pridruži se!” Završnica akcije je predviđena za subotu, 27. rujna od 10-13 sati na igralištu Gimnazije (u slučaju loših vremenskih prilika u dvorani OŠ 22. lipanj).

Program:

• Kardiovaskularno savjetovalište – Kutak za odrasle (procjena rizika za bolest i stručno savjetovanje) – medicinsko osoblje Odsjeka kardiologije Opće bolnice Dr. Ivo Pedišić Sisak

• Revijalni turnir u sjedećoj odbojci – ekipe iz Siska i Hrvatska ženska reprezentacija

• Kutak za djecu –  Kviz za djecu školske dobi i promocija Škole odbojke

-Poticanje druženja i tjelesne aktivnosti nakon radnih obveza u svakodnevnom životu su temeljna načela koja svakoj obitelji i svakom pojedincu, u kontinuitetu od djetinjstva do duboke starosti, omogućavaju život sa zdravim srcem. Ovaj je dan naša prilika i obaveza podsjetiti na to. Pozivamo sve građane da dođu i provjere svoj rizik za krvožilne bolesti, a također pozivamo djecu školske dobi da sudjeluju u nagradnom kvizu s jednostavnim pitanjima o zdravlju i odbojkaškom sportu. Pet najsretnijih listića s točnim odgovorima će biti nagrađeni. Želja nam je da osvijestimo važnost brige za vlastito zdravlje i zdravlje najbližih osoba. Vratimo optimizam i pokažimo poštovanje prema osobama koje uz invaliditet dokazuju da mogu biti sportaši, biti uspješni i živjeti zdravije. Igranje odbojke i njezino praćenje uz druženje i navijanje može biti način boljeg života – rekla je predsjednica Rotary kluba Sisak Diana Balenović.

poziv Svjetski dan srca

Možda vas zanima...

GALERIJA: Velik odaziv na turnir EA Sports FC 24 u Sisku

Sisačko-moslavačka županija, u suradnji sa Savjetom mladih SMŽ, organizirala...

U Sisku radionica “Dopunske djelatnosti na OPG-u”

LAG Zrinska gora – Turopolje u sklopu provedbe projekta...

Dani sisačkog sporta uz Crvenu jabuku i U-15 nogometnu reprezentaciju

Grad Sisak i Zajednica sportskih udruga Grada Siska ove...