Naslovnica Sport Odbojka OK Sisak osvojio turnir u Bihaću

OK Sisak osvojio turnir u Bihaću

Siščani su igrali kvalitetno, disciplinirano i na trenutke vrlo atraktivno te su sve utakmice na turniru pobijedili s maksimalnim rezultatom. Kapetan ekipe Matija Tepavac proglašen je za najboljeg igrača turnira.

U nedjelju, 21.rujna 2014. godine održan je u Bihaću u sportskoj dvorani Luke 11. Memorijalni turnir u odbojci za muškarce “Bihać 2014” u spomen na šest, u ratu poginulih izuzetnih sportaša i vrsnih odbojkaša OK Bihać.

Organizator turnira bio je muški odbojkaški klub OK BIHAĆ, a uz domaćina učešće su uzeli OK Mladost Bos. Petrovac, OK Sisak i OK Zadar.
Kvalitetnom, discipliniranom i na trenutke vrlo atraktivnom igrom seniorska muška ekipa OK Sisak osvojila je prvo mjesto na ovom turniru pobijedivši u prvom krugu natjecanja ekipu OK Zadar, a u finalnoj utakmici za prvo mjesto ekipu domaćina OK Bihać.

Obje utakmice momčad OK Sisak riješila je u svoju korist rezultatom 3 : 0, a kapetan Matija Tepavac proglašen je najboljim igračem turnira.Matija Tepavac_Bihac 2014

– Sudjelovanjem na ovom turniru učvrstili smo dugogodišnje sportsko prijateljstvo između OK Sisak i OK Bihać. Svakako je to i svojevrsna promocija Grada Siska čije ime nosi naš klub, a rezultatski uspjeh koji smo ostvarili potvrda je da pripreme za natjecateljsku sezonu u hrvatskoj Prvoj A ligi idu dobrim smjerom i važna je karika u nastojanjima izgradnje pobjedničkog mentaliteta svih natjecateljskih ekipa OK Sisak. – istaknuo je predsjednik OK Sisak Svetozar Krotin.

U nedjelju, 28. rujna OK Sisak je domaćin turniru “Sisak 2014.” u kojem će još sudjelovati OK Bihać, OK Karlovac, OK Rovinj.

Raspored turnira:
10.00 OK BIHAĆ – OK SISAK
11.30 OK ROVINJ – OK KARLOVAC
13.00 UTAKMICA ZA 3. MJESTO
14.30 UTAKMICA ZA 1. MJESTO

Komentirajte