Naslovnica Sport Košarka U subotu košarkaško-zabavni spektakl pod nazivom “Back To School”

U subotu košarkaško-zabavni spektakl pod nazivom “Back To School”

Košarkaški klub Sisak organizira košarkaško-zabavni spektakl pod nazivom “Back To School”.

Ovo je prvi turnir takvog tipa u organizaciji Košarkaškog kluba Sisak, s ciljem da preraste u tradicionalno košarkaško-društveno zbivanje koje će dodatno obogatiti život našeg grada.

Početak natjecateljskog dijela predviđen je za subotu, 06.09.2014. u 15 h na igralištu Gimnazije Sisak.

Turnir 3na3 održat će se u dvije starosne kategorije. Za igrače do 18 godina (juniori – 97.godište i mlađi) te za seniore. Kotizacija za seniorski dio turnira iznosi 100 kn po prijavljenoj moomčadi.

Vrijedne i bogate nagrade predviđene su za osvajače prva 3 mjesta u obje kategorije. Za seniorski dio predviđene su novčane nagrade, dok su za pobjednike juniorskog turnira  osigurane majice HKS-a. U kvotu nagrada ulaze i klupske majice Košarkaškog kluba Sisak te 12 godišnjih ulaznica za sve domaće utakmice Košarkaškog kluba Cedevita (Euroliga, ABA liga i hrvatsko prvenstvo).

Prijave su moguće do petka, 05.09.2014. do 14h!!! Prijave se obavljaju putem facebook profila Košarkaškog kluba Sisak ili mailom na kosarkaski.klub.sisak@gmail.com.

Osim natjecateljskg dijela predviđen je i zabavni program za sve igrače, roditelje i gledatelje u vidu mnoštva nagradnih i zabavnih igara. Za dobru atmosferu biti će zaduženi voditelj programa te DJ.

Nakon završetka finalne utakmice u seniorskoj konkurenciji predviđen je i veliki koncert.

Ovim putem pozivamo sve sportske prijatelje, simpatizere i članove kluba da prisustvuju ovoj manifestaciji te na taj način uljepšaju košarkaški dan.

BACK to school origigi pravi

Komentirajte