Naslovnica Vijesti SMŽ Valentina Sučić na čelu Mladeži HDZ-a Sisačko-moslavačke županije

Valentina Sučić na čelu Mladeži HDZ-a Sisačko-moslavačke županije

Na Izbornoj skupštini Mladeži HDZ-a Sisačko-moslavačke županije koja je održana u petak, 8. kolovoza 2014. godine u Hotelu Panonija, za novu predsjednicu većinom glasova izabrana je Valentina Sučić.
ismhdz1Novoizabrana predsjednica županijske Mladeži HDZ-a Valentina Sučić sa 17 glasova razlike pobijedila je svoju protukandidatkinju Mariju Kušmiš iz Novske.
Nova predsjednica Mladeži asistentica je zastupnika u Europskom Parlamentu za Sisačko-moslavačku županiju, potpredsjednica je Gradskog odbora HDZ-a grada Siska te predsjednica temeljnog ogranka Komarevo u drugom mandatu.
U Županijski odbor izabrani su i Biščan Dalibor, Boltužić Marko, Brkić Dragomir, Crnković Irena,Čakarić Marin, Čović Nebojša, Delač Tomislav, Devčić Iva, Gobac Maja, Gubo Dragan, Jušić Antonio, Klarić-Vabik Ivana, Kojunđić Tomislav, Kušmiš Marija, Kuzlić Ivana, Lovrić Adrijan, Lučić Ivan, Mačak Iva, Marenić-Mačković Ivana, Medvedović Nikolina, Osojnički Marin, Posavec Ana, Turkalj Ante, Vuković Igor, Vužić Stjepan i Žinić Dario.
U Nadzorni odbor izabrani su Fabijanić Marin, Kadežebek Dario, Klarić Marko, Pajić Marko i Starčević Boris.
Valentina Sučić istaknula je da će se kao nova predsjednica županijskog Odbora Mladeži HDZ-a Sisačko-moslavačke županije nastaviti izgrađivati povjerenje naših sugrađana u Hrvatsku demokratsku zajednicu.
Novoizabrana predsjednica je naglasila da će se mladež HDZ-a Sisačko-moslavačke županije u sljedećem dvogodišnjem razdoblju fokusirati na podupiranju i provođenju projekata bitnih za razvoj Sisačko-moslavačke županije i poboljšanje kvalitete života i standarda svih njenih stanovnika.
ismhdz3Mladež HDZ-a Sisačko-moslavačke županije i dalje će aktivno djelovati u gospodarskim, političkim, društvenim, vjerskim, kulturnim, sportskim i drugim temama i pitanjima. Zajedno s ostalim članovima pridonosit ćemo zajedništvu i ozbiljnim radom, naša stranka će biti ta koja će ljudima iz našeg kraja dati vjeru, nadu i odgovore za bolje sutra.
Spremni smo dati sve od sebe kako bi pridonijeli pobjedi našoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović na nadolazećim izborima već u prvom krugu.
Također smo spremni pružiti podršku i našem predsjedniku Ivi Žiniću da što prije preuzme vodstvo u Sisačko-moslavačkoj županiji, istaknula je Sučić.
Skupštinu je pozdravila i potpredsjednica Mladeži HDZ-a na nacionalnoj razini Barbara Grđan Odrčić i predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Sisačko-moslavačke županije gospodin Ivo Žinić.
Podršku Mladeži na izbornoj skupštini dali su i seniori, Stipo Šapina-načelnik općine Donji Kukuruzari, Josip Kozarić-zamjenik načelnika općine Sunja, te predsjednici gradskih organizacija HDZ-a Petrinje-Željko Tonković, Popovače-Roman Rosavec i Novske-Marin Piletić.

Komentirajte