Naslovnica Rođeni, vjenčani, umrli Rođeni Rođeni 8. – 28. srpnja

Rođeni 8. – 28. srpnja

08. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Bruno Haramina (sin Domagoja i Ivane) i Larissa Marković (kći Andreja i Samante).

09. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Grgur Štimac ( sin Slavena i Helene) i Klara Kovačević (kći Ivice i Ane).

10. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Borna Lipovac (sin Željka i Božane), Antonijo Horvat (sin Danijela i Marije), Noel Brkašić (sin Mihaela i Marije), Nicolai Tarasova (kći Victorie), Barbara Poropatić (kći Jadranke) i Antonio Miščević (sin Sandre).

11. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Filip Bureš (sin Ivice i Marine), Livia Vasiljević (kći Zorice), Adriano Simć (sin Milana i Sanje), Grga Domitrović (sin Matije i Sonje) i Ana Čolić (kći Gorana i Sonje).

12. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Oktavijan Kobali (sin Katarine), Ella Đajić (kći Maria i Renate) i Mirela Marušić (kći Darka i Kristine).

13. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Irman Horvat (sin Mihaele), Tia Klišanić (kći Maria i Nikoline), Ana Halilović (kći Aldijane), Vasilije Dragić (sin Zorana i Danijele) i Iva Pejaković (kći Miloša i Kristine).

14. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Anna Nišević (kći Dragana i Suzane), Tena Kušan (kći Maria i Ines) i Noa Dinčir ( sin Igora i Anite).

15. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Mia Srnec (kći Ivice i Anite) i Elena Jurčec (kći Borisa i Maje).

16. srpnja u sisačkoj je bolnici rođen Noa Čalić (sin Marine).

17. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Mia Bradarić (kći Ivice i Ivone) i Jelena Baždar (kći Jove i Nikoline).

18. srpnja u sisačkoj je bolnici rođena Kristina Todorović (kći Stanke).

19. srpnja u sisačkoj je bolnici rođen matej Radišić (sin Gorana i Ive).

20. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Erica Sučić (kći Aleksandra i Snježane), Ivano Kocet (sin Dražena i Janje) i Lorena Muža (kći Danijela i Mirjane).

21. srpnja u sisačkoj je bolnici rođena Ana Bjelopavlović (kći Ivana i Dijane).

22. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Petar Pintarić (sin Dinka i Valentine), Luka Kaurin (sin Josipe) i Filip Čehulić (sin Milana i Mateje).

23. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Luka Ivić (sin Bogdana i Emanuele), Lana Ilijević (kći Tomislava i Ivane), Emma Fumić (kći Tomislava i Milke) i Fran Nikolić (sin Dejana i Monike).

25. srpnja u sisačkoj je bolnici rođena Nikol Kolarević (kći Nikice i Ljiljane).

26. srpnja u sisačkoj je bolnici rođena Martina Šaško (kći Mirka i Valentine).

28. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Mark Pavić (sin Marka i Sanje), Lorena Kostrić (kći Željka i Katarine), Roko Turk (sin Anite) i Patrik Đurić (sin Matije i Danijele).

Molimo da nam izmjene i dopune javite na mail info@sisak.info

Komentirajte