Naslovnica Sport Košarka Upisi u Košarkaški klub Sisak

Upisi u Košarkaški klub Sisak

Košarkaški klub Sisak poziva sve zainteresirane dječake i djevojčice rođene 2004. godine i kasnije da se uključe u rad škole košarke.

Upisi novih igrača i igračica moguće je obaviti svakog dana od 10 ujutro u dvorani Osnovne škole Braća Ribar.

Prvi trening pred početak nadolazeće sezone na rasporedu je u ponedjeljak 04.08.2014. Početak treninga zakazan je u 10 h. Treninzi će se svakodnevno u tom terminu odvijati u dvorani Osnovne škole Braća Ribar.

Istog dana u pripremu za natjecateljsku sezonu kreću i mlađekadetska, kadetska i juniorska selekcija. Prva momčad s pripremama kreće 01.09., kada će novi trener Marijo Lađević prvi puta službeno okupiti igrače nakon ljetne stanke.

Spomenimo da Košarkaški klub Sisak i ove godine organizira tradicionalni Košarkaški kamp Savudrija 2014., posebno namjenjen za najmlađe polaznike škole košarke te igrače i igračice u mlađekadetskom, kadetskom i juniorskom sustavu natjecanja . Pod stručnim ravnanjem prof. Ranka Hrsa preko 50 polaznika kampa odrađivati će tri treninga dnevno. U Savudriju se putuje 22.kolovoza, a povratak u Sisak predviđen je 29.kolovoza.

U subotu, 06.09.2014., u planu je organizacija velikog košarkaškog spektakla na igralištu Gimnazije Sisak gdje su uz cjelodnevne košarkaške aktivnosti u planu i brojne društvene aktivnosti te nagradne igre za igrače i posjetitelje.

Komentirajte