4 C
Sisak
Petak, 19 travnja, 2024

Mario Vavro pobjednik Europskog juniorskog kupa

Datum:

Marketing

Streličar iz Siska po treći puta našao se na postolju natjecanja World archery Europe. Osvajanjem zlatne medalje, kao ukupni pobjednik Kupa, Mario Vavro je završio svoje nastupe u kategoriji kadeta.


Od 7. do 12. srpnja 2014.u Moskvi(RUS), streličar SK Siscia Mario Vavro nastupio je na finalnom otvorenom turniru za Europski kup 2014. u kategoriji kadeta sa složenim lukom. U kvalifikacijama rezultatom od 695 krugova Vavro je zauzeo prvu poziciju i time nadoknadio zaostatak u ukupnom poretku od 10 krugova nakon turnira u Sloveniji.
Svoj nastup u eliminacijama Siščanin je završio pobjedama i ušao u finale gdje je za protivnika imao predstavnika iz Meksika, koji je u kvalifikacijama zauzeo drugu poziciju. Vavro nije dozvolio iznenađenje, svoj finalni nastup završio je pobjedom rezultatom 144:137.
U mix timovima Vavro & Orlić u finalu su za protivnike također imali par iz Meksika, a tu je pobjeda tijesno (za dva kruga) pripala suparnicima. Hrvatski par na svečanoj ceremoniji proglašenja pobjednika morao se zadovoljiti srebrom.

Možda vas zanima...

RUKOMET: Momčad U13 slavila protiv aktualnog prvaka države

Ovog je vikenda, u 4.kolu Lige za prvaka, momčad...

Rezultati 1. i 2. županijske nogometne lige

ŽNL - rezultati 19. kola Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat Status   19 14.04.2024 17:00 Voloder NK Voloder -...

Uspješan nastup kickboxera sisačke Croatie na Prvenstvu Hrvatske u Zadru

U subotu, 6. travnja 2024. god., u sportskoj dvorani...

RUKOMET: U Sisak u subotu stiže ekipa Vidovca

23. kolo 1.HRL sjever u Sisak dovodi neugodnog protivnika,...