9.2 C
Sisak
Subota, 23 listopada, 2021

Humanitarna akcija “10 kuna za 10 školaraca”

- Marketing-spot_imgspot_img

Gradsko društvo Crvenog križa Sisak i Totalni FM Sisak pozivaju vas na sudjelovanje u akciji „10 kuna za 10 školaraca“, kojom se žele prikupiti sredstva za kupnju udžbenika i školskog pribora za desetoro djece koje se sa svojim obiteljima nalaze u otežanim socijalno-ekonomskim životnim prilikama, a dio su sustava socijalne skrbi Crvenog križa Sisak.

Početak nove školske 2014/2015 godine mnogim obiteljima donosi veliko novčano izdvajanje zbog obvezne kupnje potpuno novih školskih udžbenika, a mnoge sisačke majke i očevi nisu u mogućnosti svojoj djeci kupiti knjige.

Zato vas pozivaju da podržite njihovo školovanje i omogućite im početak nove školske godine.  Akcija traje do 31. srpnja, a vaša podrška je više nego dobrodošla.

Svoj prilog možete uplatiti na račun Gradskog društva Crvenog križa Sisak otvoren u Hypo Alpe-Adria-Bank – IBAN: HR 4425000091101248416

ili možete doći u Gradsko društvo Crvenog Križa Sisak, Tomislavova 18, radnim danom od 7,30 do 15,30 i na blagajni uplatiti svoj prilog.

Organizatori pozivaju i one koji imaju dobro sačuvane i upotrebljive školske torbe svoje djece, opremu za tjelesni ili školski pribor da ih donesu u Crveni križ koji će sve prikupljeno proslijediti na prave adrese….

akcija crveni križ sisak

 

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti