Naslovnica Sport Ostali sportovi Hrvači Petrinje uspješni na Prvenstvu Mediterana

Hrvači Petrinje uspješni na Prvenstvu Mediterana

Od 10 -16. 06. 2014. U Kanjiži, Srbija održano je Prvenstvo Mediterana u hrvanju.

Petrinjski kadeti u sastavu reprezentacije , Luka Dmitrović u kategoriji 69 kg  i Ante Milković u kategoriji 100 kg,  osvajači su brončanih medalja na ovom prvenstvu. Svojim nastupom dodatno su potvrdili svoj potencijal i mogućnost postizanja još boljeg sportskog rezultata.
Tomislav Lavrić u sastavu seniorske reprezentacije u kategoriji 98 kg, nakon pobjede nad hrvačima Alžira i Srbije došao je do finala gdje je vrlo uvjerljivo savladao hrvača Grčke i osvojio naslov prvaka Mediterana. Nakon osvojene bronce na jakom FILA turniru Zagreb open i nedavno osvojenog naslova državnog prvaka u Puli,  Tomislav se nametnuo treneru reprezentacije i opravdano dobio poziv za ovo natjecanje. Svojim nastupom  i osvojenom zlatnom medaljom Tomislav je zasigurno opravdao ukazano mu povjerenje što ga dodatno svrstava u uži izbor kandidata za nastup na ovogodišnjem svjetskom prvenstvu.

Odličja za seniorsku reprezentaciju osvojili su :   Ivan Lizatović   srebrna medalja dok su brončani bili  Božo Starčević  i Krešimir Franjić .
Još jednog reprezentativaca iz redova hrvača Petrinje , Kristijana Šimatića, očekuje nastup u sastavu juniorske reprezentacije  na Evropskom prvenstvu za juniore koje će se održati od 17 -22. Lipnja 2014  u Katowicama , Poljska.

Komentirajte