Naslovnica Sport Ostali sportovi Mađari osvojili 19. mali maraton Sisak – Trebarjevo

Mađari osvojili 19. mali maraton Sisak – Trebarjevo

Na atletskoj utrci održanoj povodom dana Sisačko-moslavačke županije nastupilo je sedamdesetak trkača iz Hrvatske i Mađarske, a među njima i trkači Moslavine u pokretu te AK Sisak. Po kišnom vremenu stazu 19. Malog maratona, dužine 15 km, od centra Siska do cilja u Trebarjevu prvi su istrčali Mađar Tamas Nagy (48:46 min.) i Mađarka Tunde Szabo ( 55:40 min.).

Kod ekipe Moslavina u pokretu istaknule su se prinove u iz Siska Marija Dubičanec ( 1:13 h) i Marko Cestarić (1.03h) te se potvrdili kao istinska pojačanja za jesenski dio prvenstva u 1.Hrvatskoj ligi cestovnog trčanja , gdje se Moslavci u pokretu bore za opstanak u elitnom rangu natjecanja među 10 najboljih atletskih/maraton klubo

va u Hrvatskoj.

Vrlo dobre nastupe imali su i ostali MUP-ovci (Matko Marenić, Dubravko Rapić, Zdravko Coha i Ana Pal) kojima je ovo bila opuštajuća revijalna utrka nakon napornog proljetnog dijela sezone u ligi.
Treba još istaknuti i vrlo mladu trkačicu Anu Pal koja je prvi puta sa nepunih 17 godina otrčala utrku od 15 km , a koja inače nastupa u juniorskom kupu HUCIPT-a na utrkma od 5 km.

Sljedeća utrka i trkačka postaja atletičara iz kluba Moslavina u pokretu je opet u Sisačko-moslavačkoj županiji, na revijalnoj utrci u Čigoću (28. lipnja).

REZULTATI ČLANOVA AK MOSLAVINA U POKRETU:

ŽENE:

7.Marija Dubičanec 1:13 h 3.mjesto u kategoriji

15.Ana Pal 1:29h

MUŠKI:

18. Marko Cestarić 1:03 h 3.mjesto u kategoriji 28.Matko Marenić 1:07h 29.Dubravko Rapić 1:07h 3.mjesto u kategoriji 36.Zdravko Coha 1:11h

KategorijeUkupno

Komentirajte