9 C
Sisak
Subota, 24 veljače, 2024

Sisak Open za pomoć poplavljenima

Datum:

Marketing

-Tražeći rješenje kako pomoći ljudima koji su stradali u poplavama, odlučili smo da je najbolji put pomoći s onim što je naša velika ljubav i što čini veliki dio našeg života i prijateljstva – tenisom. Stoga ćemo od 30. svibnja do 1.lipnja organizirati Otvoreno prvenstvo grada Siska u tenisu. Uz terene TC Silax odvijat će se i mnogi popratni sadržaji, sve u cilju da prikupimo što više novčanih priloga i pomognemo stradalima koliko god smo u mogućnosti. – najavljuju trojica teniskih entuzijasta Goran Huskić, Toni Klindić, Trpimir Lovreković.IMG_1890

-Naše vrijedne domaćice pripremat će fine palačinke koje ćemo posjetiteljima dijeliti uz simboličnu naknadu u cilju da skupimo što više novčanih priloga. U akciji će sudjelovati i građanska inicijativa PORTAL DOBROTE koja iz sebe ima niz velikih humanitarnih aktivnosti. – ističu sisački zaljubljenici u tenis i pozivaju sve sugrađane da se odazovu akciji i pridonesu njenoj uspješnosti.

– U netenis_turnir-SISAK2djelju, 1. lipnja odigrat će se egzibicijski meč teniskih parova između domaćina i bivših Dinamovaca Igora Bišćana i Silvia Marića. Cijeli program vodit će poznati radijski voditelj Ivan Vukušić, a na ovaj susret planiramo pozvati sve poznate sportaše grada Siska. – zaključuju Goran, Toni i Trpimir.

Možda vas zanima...

Srebro za kickboxera Croatie Josipa Mihalića

Protekli vikend od 16. do 18. veljače 2024.  održano...

Sara Pejak i Valentina Smuđ u polufinalu kuglačke Lige prvaka

Sara Pejak i Valentina Smuđ su sa svojim klubom...

Prva domaća utakmica četvrtfinala playoffa za hokejaše Siska

KHL Sisak u srijedu, 21. veljače, igra prvu domaću...