5.7 C
Sisak
Subota, 4 prosinca, 2021

Sportske igre mladih održane i u Sisku

- Marketing-spot_imgspot_img

Pred više od šest stotina djece i mladih u utorak su u Sisku održani Coca-Cola Cup i Sportske igre mladih,  a plamen  Sportskih igara mladih zapalili su zamjenik gradonačelnika Siska Marko Kričko i koordinator Sportskih igara mladih Damir Dobrić.

“Žao mi je što grad Sisak nije prošle godine sudjelovao i surađivao sa Sportskim igrama mladih, ali to smo ove godine popravili i ovom prigodom želim čestitai Igrama na vrhunski organiziranom događaju” – rekao je dogradonačelnik Krička te dodao kako grad Sisak kroz svoj proračun svake godine za sport osigurava četiri milijuna kuna.

Coca-Cola u Hrvatskoj dosad je napravila mnogo važnih koraka u promicanju važnosti zdravih stilova života koji uključuju redovnu tjelesnu aktivnost te tako aktivno pridonose borbi protiv rastućih zdravstvenih problema među kojima je svakako pretilost – poruka je  Ane Kljaić Balenović, direktorice komunikacija i odnosa s javnošću Coca-Cola Adria za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu.

Coca- Cola Cup i Sportske igre mladih prošle su godine okupile 84.790 sudionika, a ovogodišnji plan je približiti se brojci od 100.000 djece i mladih. Osim atletike, novost na Coca-Cola Cupu je i izbor najboljeg nogometaša Hrvatske kojeg biraju sami sudionici.

Najbolji  natjecatelji u cageballu grada Siska su članovi ekipe ZLE BAKE – ROĐACI.

Najuspješniji natjecatelji u atletici koji su se plasirali na veliku završnicu u Splitu, a koja će se održati tijekom srpnja i kolovoza u Splitu su: u kategoriji djevojčica 2003. g. i mlađe Magda Šiško, u kategoriji dječaka 2003. I ml. Roko Mesić, u kategoriji djevojčice 2005. I mlađe Melisa Bajrić , a u kategoriji dječaci 2005. I ml. Jan Jelen. U kategoriji graničara u Split na Završnicu putuje ekipe VATRENE LOPTICE(2005) i BAKA DANICA (2003).

U tehniciranju s loptom najuspješniji je bio Rikardo Malbašić, a najjači udarac je imao Jan Matić.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti