4 C
Sisak
Petak, 19 travnja, 2024

JAK-ovci jaki preponaši

Datum:

Marketing

U nedjelju, 4. svibnja je u Varaždinu održano 2. kolo Hrvatske atletske lige sjever za starije kategorije. Po vrlo hladnom i vjetrovitom vremenu nastupilo je tristotinjak sportaša iz atletskih klubova sjeverozapadne Hrvatske, među njima i 8 članova JAK-a iz Jasenovca. I ovoga puta bili su više nego uspješni – osvojili su dva prva, jedno drugo i treće mjesto.

U kategoriji starijih kadetkinja na 300m prepone članice JAK-a ostvarile su dvostruku pobjedu. Marina Tomić, još uvijek mlađa kadetkinja, bila je prva sa svojim novim osobnim rekordom. Popravila je svoje najbolje vrijeme za više od 3,5 sekunde. Drugo mjesto je osvojila Mirena Milašinović.

Još jednu pobjedu na preponama JAK je postigao u konkurenciji starijih juniorki, Valentina Jurić je više nego uvjerljivo bila prva na 400m prepone.

Josipa Gajdoš osvojila je treće mjesto na 600m kod starijih kadetkinja sa novim osobnim rekordom, Tomislav Ćurdo bio je 4. na 400m prepone kod mlađih juniora, Marija Jakovljević je bila 6. na 100m, Ivana Jurić 7 na 600m , a Dora Jakupović bila je sedma u skoku u vis i bacanju diska u konkurenciji kadetkinja.

-Konačno smo krenuli na stazu i zadovoljni smo postignutim rezultatima, pogotovo na preponama. – rekao nam je trener Šepović.

Novo natjecanje očekuje JAK već u srijedu kada kadetkinje putuju u Osijek na kvalifikacije ekipnog prvenstva Hrvatske, a slijedeći vikend u Zagrebu je na rasporedu 3. kolo Hrvatske atletske lige u Zagrebu.

Možda vas zanima...

RUKOMET: Momčad U13 slavila protiv aktualnog prvaka države

Ovog je vikenda, u 4.kolu Lige za prvaka, momčad...

Rezultati 1. i 2. županijske nogometne lige

ŽNL - rezultati 19. kola Kolo Datum/vrijeme Mjesto Utakmica Rezultat Status   19 14.04.2024 17:00 Voloder NK Voloder -...

Uspješan nastup kickboxera sisačke Croatie na Prvenstvu Hrvatske u Zadru

U subotu, 6. travnja 2024. god., u sportskoj dvorani...

RUKOMET: U Sisak u subotu stiže ekipa Vidovca

23. kolo 1.HRL sjever u Sisak dovodi neugodnog protivnika,...