Naslovnica Sport Baseball Storksi i dalje bez pobjede

Storksi i dalje bez pobjede

Sisačke bejzbolaše porazila zagrebačka Medvednica no više od poraza bole neželjene scene. Utakmicu na igralištu The Nest u sisačkoj Vrbini obilježile provokacije i nesportsko ponašanje.

BK Sisak Storks (2)Niti u 4. kolu PH seniori BK Sisak Storksa nisu uspjeli doći do pobjede. U nedjelju, 27. travnja protivnik im je bila ekipa BK Medvednica iz Zagreba koja je na koncu pobijedila sa rezultatom 2 : 9.

Za razliku od prethodnih utakmica gdje je Sisak igrao protiv jačih ekipa i gdje je igra u obrani bila solidna, na nedjeljnoj utakmici previše pogrešaka u odbrani i vrlo loša igra u napadu nije niti mogla donijeti bolji rezultat.

Sama utakmica počela je u velikoj nervozi, majstori provokacija iz Zagreba uspjeli su već na samom početku utakmice izbaciti iz “takta” domaćine, a vrhunac je bila žalba na neispravnu opremu igrača “Siska”. Od tada je sve krenulo neželjenim tokom, a incident se dogodio kada je igrač “Siska” Mahač nesportski i vrlo neoprezno uklizao u protivničkog igrača što je bio signal za sveopći metež na terenu. U nesportskom ponašanju prednjačio je igrač “Medvednice” Šket. Situaciju je smirio sudac Janđel isključivši Šketa, a potom i Mahača.

U cijeloj toj mučnoj situaciji gosti skupljaju bodove na greškama obrane Siska te povećavaju prednost pa u 5. iningu vode 2 : 9.
Do kraja utakmice rezultat se nije mjenjao ali je još jedan igrač “Medevdnice” Antolivić, zbog nesportskog ponašanja isključen.

Za Sisak su igrali: Brkašić, Mahač, Salešvić. Roksa ( 1 bod ), Kastmiler ( 1 ), Medved, Stanišić, Matić, Anić, Đeferović i Poljak.

Za Medvednicu su igrali: Šket ( 1 ), Finci, Mandić ( 1 ), Kameniski ( 1 ),Antolović ( 2 ), Magdalenić ( 1 ), H. Jerbić ( 2 ), Potočki ( 1 ), Stojanović, Jakuš, Polašek i guštin.

Sudac: Janđel ( Sk.)

Kadeti “Medvednice” bili su bolji od vršnjaka “Siska” 18 : 6.

U 5. kolu 1. svibnja u 15,00 na igralištu u Vrbini “Sisak” igra protiv “Nade” iz Splita.

Komentirajte