9.2 C
Sisak
Subota, 23 listopada, 2021

Dvodnevna proslava Praznika rada u Sisku

- Marketing-spot_imgspot_img

Proslava Međunarodnog praznika rada u Šumici će trajati dva dana i počinje 30. travnja programom za mlade, odnosno koncertom Marijana Bana i Diktatora i grupe Blues line. Program 1. svibnja počinje u 7 ujutro budnicom Građansko-željezničarske glazbe Sisak ulicama grada Siska, a nastavlja se u Šumici u 10 sati nastupom KUD-ova i podjelom prvosvibanjskog graha oko 13 sati.

Osigurano je 1700 porcija graha, bogata ugostiteljska ponuda za koju će biti zadužen ŠRC Sisak, ali i sadržaji za cijelu obitelj.

-Ovo je još jedna prilika za zabavu i obiteljsko okupljanje. Dok roditelji budu uživali u nastupu KUD-ova, djeci neće biti dosadno, jer će moći uživati u zabavnom parku koji je organiziran upravo za djecu. Naručili smo i dobro vrijeme, ali smo ipak za svaki slučaj osigurali i dva velika šatora. Ipak, vjerujem da će nas vrijeme poslužiti ta dva dana – najavila je proslavu gradonačelnica Siska Kristina Ikić Baniček.

PROSLAVA 1. SVIBNJA U ŠUMICI (PARK PERIVOJ VIKTOROVAC bb)

Okvirni program:

30. travnja 2014.

od 20 do 22 sata – Marijan Ban i Diktatori

od 22 do 23 sata – Diktatori

od 23 do 24 sata – Blues line

1.svibnja 2014.

7:00 budnica ulicama grada (Građansko željezničarska glazba Sisak) – Od Gradske vijećnice, Rimskom do Kranjčevićeve i Ulicom S. i A. Radića do Željezničkog kolodvora

10:00 nastup KUD-ova

13:00 podjela graha

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti