Naslovnica Sport Nogomet Skupi ekipu, prijavi se i budi dio Mininogometne lige Hrvatske

Skupi ekipu, prijavi se i budi dio Mininogometne lige Hrvatske

Tradicionalno, osmu godinu zaredom ŠRC Sisak organizira Mininogometnu ligu. Otvorena je za sve poklonike rekreacije i malog nogometa, a isključuje igrače koji su registrirani u klubovima koji nastupaju u 1. HNL, 2. HNL i 3. HNL te registrirani igrači u 1. i 2. Hrvatskoj malonogometnoj ligi.

Ove godine Mininogometna liga igrat će se na novoj podlozi od umjetne trave, što će sigurno razveseliti sve sudionike i pridonijeti poboljšanju kvalitete igre.

Mininogometna liga ŠRC-a Sisak i ove godine će biti u sustavu mininogometnog prvenstava Hrvatske, natjecanja koja okuplja pobjednike više od 15 mininogometnih prvenstava gradova iz cijele Hrvatske. Prvak ŠRC lige steći će pravo sudjelovanja na završnici mininogometnog prvenstva Hrvatske, a drugoplasirana ekipa na završnici mininogometnog Kupa Hrvatske.

Interes za sudjelovanje u Ligi iskazuje se ispunjavanjem prijave i uplatom kotizacije (1.000 kn, PDV uključen), a ekipa prema vremenu pristigle prijave i uplate dobiva redni broj prema kojem će biti uvrštena u izradu rasporeda putem Bergerovih tablica.

Sistem natjecanja i početak lige ovisit će o broju ekipa i odredit će se nakon zaključenja pristiglih prijava, a krajnji rok je 02. svibnja 2014. godine.

Prijave je moguće poslati na fax 044 547-022, a sve informacije dobiti na telefone 534-744 i 543-048 ili na mobilni 098 9812 889 (Marko Lončar), kao i na internet stranici www.src-sisak.hr.

Mininogometna liga igrati će se radnim danom od 17,00 – 22,00 h na igralištu ŠRC-a Sisak, RC Zibel (Klizalište).

IZVOD IZ PRAVILA:

– Ekipu sačinjava 5 igrača u polju + golman,
– Igra se 2x 15 minuta,
– Igra se prema pravilima HNS-a,
– Može se prijaviti neograničen broj ekipa, uz uplatu naknade (kotizacije), a igrač ima pravo nastupa za samo jednu ekipu (prva prijava),
– Prijavom i uplaćivanjem kotizacije ulazi se u sistem rasporeda natjecanja s kojim ćete dobiti i propozicije rekreacijske lige malog nogometa,
– Naknada (kotizacija) uplaćuje se na žiro račun ŠRC-a Sisak, IBAN HR2525000091101185223 kod Hypo AA Bank ili na recepciji Bazena najkasnije do 02. 05. 2014. god.
– Prilikom prijave molimo ekipe da ostave imena osoba za kontakt, tel. brojeve i e-mail adresu.

Komentirajte