Naslovnica Sport Baseball Porazi bejzbolaša Siska

Porazi bejzbolaša Siska

U subotu u 3. kolu PH za seniore utakmicu su odigrali BK Sisak Storksi i BK Vindija iz Varaždina. U zanimljivoj utakmici na igralištu u Vrbini rezultatom 6 : 1 slavili su gosti.

Odlične odbrane obje ekipe kao i bacači ( pitcheri Farkaš – Vindija i Anić – Sisak) nisu pružili veliku šansu napadima pa je do početka 9. ininga rezultat bio 3 : 1 za Varaždince. U posljednjem napadu Vindija uspijeva osvojiti 3 boda u inigu te povećati vodstvo na 6 : 1.  Za Storkse je to bilo nedostižno  jer je na poziciju pitchera Varaždincima došao meksikanac Carlos Tovar koji je ekspresno izbacio sva tri napadača Siska. Treba napomenuti da je Sisak igrao dosta oslabljen jer je najbolji pitcher Đeferović zbog ozljede bio na klupi te nije ni ulazio na tu poziciju a što je nedostajalo da pred kraj utakmice zamIjeni odličnog, ali već umornog Anića .

Za Sisak su igrali:
Brkašić ( osvojio 1 bod ), Mahač, Salešević, Roksa, Medved, Vanić, Anić, Matić, Stanišić i Đeferović.

Za Vindiju su igrali:
Farkaš, Radošević ( 1 ), Martinez ( 1 ), Burazin ( 1 ), Kuzminski, Furjan, Levak, Abramić ( 1 ), Lekić ( 1 ), Seglin, Brumen, Knolmajer, Tovar i Arklinić ( 1 ).

Suci: Ozimec i Golub ( Zg. )

Svoju prvenstvenu utakmicu odigrali su i kadeti a rezultatom 23 : 4 pobijedili su Varaždinci.

U nedjelju 27.04. na igralištu u Vrbini u 4. kolu igraju BK Sisak storks – BK Medvednica, seniori u 15,00 sati a kadeti u 11,00 sati.

Komentirajte