13 C
Sisak
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Biciklijada „Ulicama moga grada“ – povodom Dana planeta Zemlje

Datum:

Marketing

KIŠTRA TEAM Sisak i Klub SKWHAT u suradnji sa Gradom Siskom, te uz podršku Turističke zajednice SMŽ, PU Sisačko-moslavačke, Autokluba Sisak, Gradske tržnice Sisak i ostalih partnera, organiziraju u ponedjeljak 21. travnja 2014. biciklijadu ”Ulicama moga grada” koja se održava povodom obilježavanja Dana planeta Zemlje.

Početak prigodnog programa za sve sudionike i posjetitelje zakazan je za 13:00h na Trgu bana Josipa Jelačića.  Za sve koji sudjeluju u biciklijadi osmislili smo adrenalinsku rutu (cca 30 km/h) koja počinje u 14:00h, te gradsku rutu (cca 15 km/h) sa početkom u 14:30h. Kolone obje biciklijade osiguravati će predstavnici Moto kluba Steel Spirit i djelatnici Vatrogasne postrojbe Sisak.

Uz ove dvije rute, na Trgu će se nakon uvodnog govora održati i zanimljiv program za najmlađe i sve one koji neće sudjelovati na spomenutim biciklijadama, a pripremili su ga djelatnici MUP-a, Autokluba Sisak i GI ”Moj grad Sisak”.

Nakon povratka sudionika obje biciklijade, oko 16h, cijeli događaj će se zabilježiti zajedničkom milenijskom fotografijom. Za glazbeni dio programa biti će zadužen band Nulti Sat!

NAPOMENA: Svi sudionici biciklijade voze na vlastitu odgovornost. Isto tako, molimo roditelje da djeci do 16 godina osiguraju zaštitne kacige.

Dođite i provedite zabavan dan uz biciklijadu!

10178296_10202240428304856_519950513_n

 

 

Možda vas zanima...

Od listopada se uspješno provodi program „Caritas za djecu i obitelj“

Caritas Sisačke biskupije od listopada 2023. godine uspješno provodi...

U Sisku, kao i prije 4 godine, težak poraz SDP-a i Kristine Ikić Baniček

Gledajući rezultate izbora za Sabor, održane u nedjelju, 17....

Privremeni rezultati izbora u RH, 7. izbornoj i Sisku – HDZ 61, SDP 42 mandata

Prema privremenim rezultatima izbora HDZ je dobio najviše mandata,...

Novi obrazovno-sportski centar u Sisku

Župan Ivan Celjak danas je predstavio projekt Sisačko-moslavačke županije,...