Naslovnica Sport Baseball Porazi Storksa u Karlovcu i Sisku

Porazi Storksa u Karlovcu i Sisku

Nakon teškog gostovanja prošle nedjelje u Splitu i otvorenja sezone, sisački bejzbolaši gostovanjem u Karlovcu nastavili su novu sezonu i na stadionu “Četiri rijeke” u Grabriku.

Siščani protiv karlovačke “Olimpije 83”, koji su branitelji čak tri naslova iz prošle godine (državni prvaci, pobjednici Kupa i srednjeeuropske Interlige), nisu imali nikakve šanse pa su domaćini u šest izmjena uvjerljivo pobjedili rezultatom 15:0.
Storksi su vrlo loše odigrali u ofenzivi, a protiv odličnog napada domaćina jednostavno nije se moglo bolje.

Za Sisak su igrali: Mahač, Brkašić, Salešević, Roksa, Kastmiler, Vanić, Medved, Matić, Anić, Poljak i Rujevčić.

Za Olimpiju su igrali: Horvatić (2 boda), M. Sertić (2), N. Sertić (3), Crevar (1), Gojković, Latković (2), Karin (1), Delić (2) i Mitrović (2).

Suci: Stanojević i Halužan ( Ka )

U predigri seniorskog ogleda Karlovca i Siska svoju utakmicu prvenstva odigrali su i kadetski sastavi ta dva kluba. Mladi karlovački bejzbolaši pobijedili su Sisak sa 17:0.

U nedjelju kadeti Siska odigrali su utakmicu 3. kola prvenstva na svom terenu protiv Nade iz Splita. Utakmicu su dobili Splićani rezultatom 20:5. Kadeti Siska dobro su otvorili utakmicu te poveli sa 2:0, a početkom 5. izmjene gosti su vodili sa 8:5. No onda se dogodio pad u igri domaćina, uslijedilo nekoliko dobrih udaraca Nade i puno pogrešaka u odbrani Siska pa gosti osvajaju 12 bodova te postavljaju konačni rezultat 20:5.

Slijedeće subote, 19. travnja seniori BK Sisak Storksa igraju prvu utakmicu ove sezone na svom terenu protiv Vindije iz Varaždina u 15,00 sati na igralištu u Vrbini. U predigri seniorske utakmice svoju utakmicu će odigrati kadeti Siska i Vindije. Ta utakmica počinje u 11,00 sati .

Komentirajte