9.2 C
Sisak
Subota, 23 listopada, 2021

Dobro je činiti dobro

- Marketing-spot_imgspot_img

26. ožujka, u jutarnjim satima, policijski službenici Policijske postaje Dvor, načelnik policijske postaje Damir Kolar i kontakt policajac Marjan Santo,su u suradnji s načelnikom Općine Dvor Nikolom Arbutinom te Crvenog križa i lokalne podružnice Centra za socijalnu skrb, izvršili humanitarni posjet i obilazak starije i nemoćne osobe Anđe Grbić, rođene 02.03.1930. koja živi sama u napuštenom mjestu Zut, općina Dvor.
Baka Anđa živi sama i u izrazito teškim materijalnim i egzistencijalnim uvjetima, a prilikom ranijeg posjeta, 13.studenog 2013.g. od strane djelatnika policije i navedenih institucija, donesena odluka da se nastave humanitarni obilasci i posjete starici.
Ovom prigodom, Anđi Grbić je darivana prijeko potreban i neophodan novi štednjak na drva i prehrambene namirnice, kako bi lakše podnijela teške uvijete u kojima živi.
Zbog izrazito nepristupačnog terena kojim se dolazi do obiteljske kuće u mjestu Zut, policijski službenici Policijske postaje Dvor su se uključili u ovu akciju pomoći te pružili neophodnu tehničku pomoć u dostavi humanitarne pomoći i posjeti Anđe Grbić.

sisacko-moslavacka.policija.hr

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti