9.2 C
Sisak
Subota, 23 listopada, 2021

Medvjedići za Građansku inicijativu

- Marketing-spot_imgspot_img

Da je dobro činiti dobro potvrđuju i kontinuirane humanitarne aktivnosti Dječjeg vrtića Sisak Stari i skupine Medvjedići koji su po četvrti put prikupili donaciju odjeće, obuće i igračaka za Građansku inicijativu „Moj grad Sisak“.

Na početku je sve pozdravila ravnateljica Nataša Andučić, a potom su Medvjedići predvođeni tetama Ljubicom Ivšić i Martinom Malović govorili o tome što su prikupili i za koga. Sada već sva djeca znaju da se razne stvari prikupljaju za siromašne, da svoje igračke poklanjaju djeci koja ih nemaju i rado se odriču svojih dragih stvarčica kako bi pomogli drugima.

Ravnateljica Andučić i odgajateljice Ivšić i Malović istaknule su postojanje uvijek kvalitetne suradnje s roditeljima djece kada je u pitanju prikupljanje humanitarne pomoći i zahvalile im se.

Ovom susretu nazočila je i pedagoginja iz Njemačke Ana Segula koja je s djecom i osobljem podijelila svoja iskustva u radu, te sličnosti i različitosti odgojnog sustava u Hrvatskoj i Njemačkoj.

Predsjednik Građanske inicijative „Moj grad Sisak“ zahvalio se je djeci i njihovim roditeljima na prikupljanoj donaciji, kao i osoblju vrtića, a druženje je završeno uz pjesme o proljeću.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti