8.7 C
Sisak
Utorak, 19 listopada, 2021

KHL Sisak pomaže reprezentaciji Hrvatske i stradalima u poplavi u Sisku

- Marketing-spot_imgspot_img

Sisački hokejaški klub pokrenuo je akciju kojoj je cilj prikupiti 20.000 kn, koliko nedostaje ženskoj reprezentaciji Hrvatske u hokeju na ledu da zaokruži proračun za sudjelovanje na SP na Islandu od 23. ožujka do 01. travnja 2014. godine.

Ukupan iznos koji je potreban za pokrivanje troškova sudjelovanja na Svjetskom prvenstvu iznosi 150.000 kn. Samostalnim akcijama i dobrovoljnim prilozima članice reprezentacije uspjele su prikupiti 130.000 kn.

KHL Sisak pokrenuo je akciju prikupljanja preostalog iznosa putem elektronskih i tiskanih medija, pozivajući svoje članove, građane i poslovne subjekte da se u što većem broju odazovu ovoj akciji.

-Za prikupljanje navedenih sredstava otvoren je poseban račun u Splitskoj banci, a uplate možete izvršiti sukladno svojim mogućnostima. Svaka kuna je važna! – ističu iz KHL Sisak.

Žiro račun / IBAN: 2330003-1553137852 / HR6223300031553137852
Poziv na broj: 00-datum uplate
Svrha uplate: donacija za žensku reprezentaciju Hrvatske u hokeju na ledu

Inače, članice ženske hokejaške reprezentacije Hrvatske ujedno su i članice jedinog ženskog hokejaškog kluba u Hrvatskoj (KHL Grič) te se natječu u austrijskoj DEBL ligi gdje ostvaruju uvjerljive pobjede i osvajaju prvenstva. Većinu troškova za ta natjecanja, kao i za svoje treninge snose same.

-Nadamo se da ćemo zajedničkim naporima uspjeti u nastojanju da im omogućimo odlazak na Svjetsko prvenstvo i predstavljanje Hrvatske na jednoj takvoj visokoj sportskoj manifestaciji te time poslati zajedničku poruku da bez obzira na situaciju u kojoj se nalazimo želimo i možemo podržati ciljeve koji su plemeniti, pozitivni i društveno korisni. Stoga Vas još jednom pozivamo da im zajedno s nama pomognete i omogućite njihov odlazak na predstojeće Svjetsko prvenstvo te budete oni čije je djelovanje usmjereno na društveno-korisne akcije. – zaključuju predstavnici KHL Sisak te naglašavaju da će sva prikupljena sredstva koja premaše iznos od 20.000 kn biti donirana žrtvama poplava na području Grada Siska.

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti