Naslovnica Sport Ostali sportovi Jedan turnir – jedna medalja

Jedan turnir – jedna medalja

Igor Cvijanović iz Karate kluba Sisak nastavio je seriju osvajanja medalja na svakom turniru na kojem je nastupio. Ovog puta do bronce je stigao u Virovitici.

U vikendu iza nas hrvatski karatisti, prateći kalendar HKS-a, uspješno su odradili još jedno veliko natjecanje. U Virovitici je održan 12. međunarodni karate turnir “Virovitica open 2014” u organizaciji Karate kluba Virovitica i Hrvatskog karate saveza.

Na natjecanju na kojem je nastupilo 563 natjecatelja iz Hrvatske, Srbije, Mađarske, BiH, Slovenije, Crne Gore i Rumunjske, nastupili su tradicionalno i članovi Športskog karate kluba SISAK za koji su ovog puta nastupili Igor Cvijanović, Ivan Vujnović i Ivan Delić.

U konkurenciji kataša učenika (10,11 god.) Ivan Delić je, u brojnoj i međunarodnoj konkurenciji, pokleknuo u borbi za treće mjesto. Na koncu se morao zadovoljiti najnepopularnijim mjestom “tik uz postolje”.

Isti plasman ostvario je i Ivan Vujnović u zahtjevnoj kadetskoj konkurenciji, u borbama u kategoriji preko 70 kg. Prikazao je dobre borbe, ali nedovoljno dobre da se i ovog puta popne na postolje.

Najiskusniji među sisačkom trojkom, Igor Cvijanović, od kojeg se uvijek očekuje plasman među prva tri natjecatelja, i ovoga puta je opravdao očekivanja. Igor je u konkurenciji mlađih seniora kataša (19 do 21.god.) osvojio 3. mjesto. Ovom medaljom ispunio je kvotu ” jedan turnir – jedna medalja” te je rasterećen nastupio i u borbama seniora u kategoriji do 70 kg. Međutim u konkurenciji reprezentativaca iz više država i uz dobre borbe nije došao u mogućnost osvajanja druge medalje, niti kroz repasaž.

Komentirajte