23.3 C
Sisak
Nedjelja, 26 rujna, 2021

Izložba karikatura u sisačkoj knjižnici

- Marketing-spot_imgspot_img

U Vrbovcu je počela turneja karikatura „Nezaposlenim ulaz Zabranjen“, koju organizira grupa 100% Hardcore u cilju promocije hrvatske karikature, a turneja se 03. ožujka nastavlja u Sisku.

Hrvatski karikaturisti izuzetno su cijenjeni izvan domovine, što potvrđuju mnogobrojne nagrade osvajane proteklih godine na najpriznatijim međunarodnim festivalima diljem planeta. Nažalost u Hrvatskoj, osim Nika Titanika i Srećka Puntarića  Felixa, Joška Marušića i Otta Risingera, ostali vrsni majstori satire i provokacije nepoznati su široj javnosti. Ove godine grupa 100% Hardcore turnejom „Nezaposlenim ulaz Zabranjen“ predstavlja Nenada Ostojića i Krešimira Kvešteka, karikaturiste koji svojim radovima pripadaju u sam  vrh hrvatske karikature. Izložba donosi pregled njihovih ponajboljih karikatura unatrag zadnje dvije godine, stoga smo izabrali pedesetak njihovih radova, za koje vjerujemo da će vas nasmijati i/ili barem natjerati na razmišljanje.

Izložba će u središnjem odjelu Narodne knjižnice i čitaonice Sisak (Rimska ulica) biti otvorena u ponedjeljak, 03. ožujka u 18,30 sati. Moći će se razgledati do 15. ožujka.

sisak pozivnica - web

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti