Naslovnica Sport Odbojka OK Sisak – OK Plavi Zmaj 3:0 (15:13, 25:16, 25:9)

OK Sisak – OK Plavi Zmaj 3:0 (15:13, 25:16, 25:9)

Pobjedom u posljednjem prvenstvenom kolu odbojkašice Siska izborile su Ligu za prvaka 2. HOL Centar-zapad, odnosno kvalifikacije za 1.B ligu.

Riječ je o velikom uspjehu i potvrdi da se marljivim radom sa puno odricanja i uz dobru organizaciju može puno toga dobrog napraviti. Ovaj uspjeh mladih odbojkašica Siska (samo je jedna igračica punoljetna, “najstarija” igračica rođena je 1995. godine, a najmlađa igračica rođena je 1999.godine) još je slađi jer su kroz cijelu polusezunu imale velikih problema sa ozljedama i bolesti. Odigrale su 16 utakmica,12 su dobile i samo 4 utakmice izgubile.
Od 18 djevojaka koje konkuriraju za sastav trenerice Amele Halkić, inače nastavnice njemačkog jezika, jedanaest je gimnazijalki, po dvije ekonomistice i farmaceutkinje, jedna medicinska sestra, cestovni tehničar i osnovnoškolka. Uspješne su i u školi, većinom vrlodobre i odlične učenice, pa i
pored svih školskih obaveza sa treninga ih može udaljiti samo ozljeda i bolest.

U ime odbojkašica Siska kapetanica Lucia Babić zahvaljuje se na podršci vjernim navijačima, profesorima na razumijevanju,lokalnim medijima koji redovito izvještavaju o njihovim rezultatima, bivšoj i sadašnoj upravi, trenerici i svima onima koji su na bilo koji način pomogli da ostvare dobre rezultate. Posebna zahvala ide roditeljima, bez kojih bih bi ovo bilo nemoguće izvesti. Dobro organizirani roditelji, kad su cure popodne u školi, pred školama čekaju u automobilima da bi cure što manje kasnile na trening koji počinje u 19 sati, a nastava traje do 19 i 10 sati.

OK Sisak: Lucia Babić,Ivona Komosar,Ana Sabljak,Sara Kardaš,Kristina Majstorović,Ana Petrović,Azra Hodžić, Ana Marija Vanić,Marta Šarar,Ejla Muratagić,Hana Petrović,Lucija Bakonji,Lara Kardaš,Sara Culjaga,Stela Pavičić,Paula Pufek,Iva Delić i Monika Papić. Trener: Amela Halkić

Komentirajte