Naslovnica Vijesti Kultura Književno-vizualni randevu “Što moje nikad ne zamišljaš”

Književno-vizualni randevu “Što moje nikad ne zamišljaš”

Književno-vizualni randevu pod nazivom ”Što moje nikad ne zamišljaš” bit će održan u prostoru Matice hrvatske Sisak, Rimska 9, u petak, 14. veljače 2014. godine s početkom u 18 sati. Riječ je o književno-vizualnoj izvedbi gdje će priču ”Što moje nikad ne zamišljaš” čitati autorica Natalija Miletić kroz dijalog s Almom Trauber. Priču, kao i čitanje prati vizualna scenografija Deana Zlovolića.

O autorima:
Natalija Miletić je rođena 1977. godine. Zaljubljena od 1995. godine. Piše od uvijek u glavi, od nedavna pokušava za prave. Ima više diploma, malih velikih, važnih i nebitnih. Ima sina. Ima kredit. Ima posao. Ima sve što joj treba. Nema objavljenu knjigu. Nije da joj baš treba, ali to silno želi.

Natalija Miletić je dobitnica nagrade na 8. međunarodnom književnom natječaju ”Lapis Histriae 2013.” za najbolju kratku priču pod nazivom ”Bolji otrov” te je njena priča ”Kaladont od naranče” nagrađena 2012. godine u sklopu festivala Kratka priča je ženskog roda kojeg organizira Centar za ženske studije.
Kontakt:
nataglija@gmail.com

Dean Zlovolić je vizualni umjetnik čiji rad se temelji prvenstveno na mediju slike. Rođen je 1971. godine. Član je HDLU-a od 2004. godine. Živi i radi u Žažini i Sisku. Do sada je izlagao na samostalnim i skupnim izložbama u Sisku, Zagrebu, Petrinji, Fažani.  Kontakt: 091 110 52 42, deanzlovolic@gmail.com

Komentirajte