Naslovnica Sport Odbojka Posljednja prepreka je Plavi Zmaj

Posljednja prepreka je Plavi Zmaj

U 17. kolu 2.A HOL-centar odbojkašice Siska gostovale su u Ivanić Gradu kod istoimenog kluba i izborile rutinsku pobjedu bez izubljenog seta.

OK IVANIĆ GRAD – OK SISAK 0:3 (18:25,11:25,20:25)

Za OK Sisak nastupile su: Lucia Babić,Ivona Komosar,Ana Petrović,Sara Kardaš, Kristina Majstorović,Azra Hodžić,Lucija Bakonji,Ana Sabljak,Lara Kardaš,Ejla Muratagić,Hana Petrović i Marta Šarar. Izostale su: Ana Marija Vanić,Stela Pavičić,Monika Papić,Sara Culjaga,Iva Delić i Paula Pufek. Trener: Amela Halkić

Siščankama je trebala 51 minuta da upišu novu pobjedu koja ih promakla na drugo mjesto na ljestvici.Trenerica Amela Halkić koristila je sve igračice koje su rutinski odradile ovaj meč. Ovom pobjedom odbojkašice Siska su na pola koraka do ostvarenja cilja i plasmana u Ligu za prvaka (ulaze tri prvoplasirane ekipe), odnosno kvalifikacija za 1.B ligu.

U posljednjem kolu prvog dijela prvenstva Siščanke dočekuju OK Plavi Zmaj iz Duge Rese, a pobjedom bi ostvarile planirani cilj, pa pozivaju sve svoje vjerne navijače da ih dođu bodriti nadolazećeg vikenda u SD Brezovica (subota, 15.veljače u 19:30 sati).

Komentirajte