Naslovnica Vijesti Sisak Dan vode na ŠRC-u

Dan vode na ŠRC-u

Kao i svake godine, tako i ove u okviru “SISAČKE ZIME” ŠRC Sisak organizira DAN VODE na Bazenu u četvrtak, 19.prosinca 2013.godine s početkom u 18 sati. Ovaj dan i ovo natjecanje tj. druženje, namijenjeno je rekreacijskim grupama, klubovima i tvrtkama koje koriste vodeni medij u svrhu rekreacije ili trenažnog procesa (klubovi).

Ovim neformalnim natjecanjem u ŠRC-u žele utjecati na smanjenje dnevnih stresova, te ugraditi osjećaj pripadnosti nekoj sredini (grupi, klubu, tvrtki…)

Natjecanje tj. druženje odvijat će se u tri dijela:

1. dio – natjecanje u plivanju štafeta 6 x 25 m

2. dio – šaljiva štafeta 4 x 25 m (iznenađenje)

3. dio – rekreacijsko plivanje ili igranje vaterpola prema željama sudionika

Ovo druženje i natjecanje namijenjeno je isključivo članovima izvršnih odbora klubova ili roditelja djece koja treniraju u njima, te članova rekreacijskih grupa koje koriste bazen i samim time ne mogu nastupiti igrači klubova, a da treniraju plivanje, vaterpolo ili ronjenje.

Ekipe svoje prijave trebaju dostaviti do 18 sati 19.prosinca 2013.godine na recepciju Bazena. Popis ekipa može se poslati na fax 044 547 – 022 ali Vas molimo da nam pošaljete predprijavu o svom dolasku. ŠRC Sisak nagrađuje s medaljama prve tri ekipe u štafeti, te najbolje tri ekipe u šaljivoj štafeti.

Sve dodatne informacije možete dobiti na 044 543 – 048 (Čudina)

Komentirajte