10 C
Sisak
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Valentina Sučić, asistentica HDZ-ovih zastupnika u Europskom parlamentu za SMŽ

Datum:

Marketing

HDZ-ovi zastupnici u Europskom parlamentu odlučili su zaposliti po jednog asistenta u svakoj županiji u cilju poboljšanja komunikacije s općinama, gradovima i županijama. Tako će o situaciji u Sisačko-moslavačkoj županiji zastupnike Dubravku Šuicu, Andreja Plenkovića, Davora Ivu Stiera, Ivanu Maletić i Zdravku Bušić redovito izvještavati Valentina Sučić, magistra prometnih znanosti.

Nova “regionalna asistentica” medije je obavijestila i da je prošlog tjedna posjetila  Europski parlament. U organizaciji ureda zastupnice Europskog parlamenta Dubravke Šuice, također predsjednicom Odbora za vanjske i europske poslove HDZ-a, članovi Odbora  za vanjske i europske poslove HDZ-a i regionalni asistenti HDZ-ovih europarlamentaraca iz cijele Hrvatske posjetili su  Europski parlament.

Uz druženje sa zastupnicima Ivanom Maletić, Dubravkom Šuicom, Zdravkom Bušić i Andrejem Plenkovićem posjetili su i obišli zgrade Europskog parlamenta, Parlamentarium te su sudjelovali na stručnom predavanju o važnoj ulozi Europskog parlamenta.
Tom prigodom u Europskom parlamentu sudjelovali su na predstavljanju multimedijalnog projekta u knjižnici Europskog parlamenta pod nazivom „Orlandovi europski putovi“.

Možda vas zanima...

Tika u suradnji sa sisačkim Merhametom darivala ramazanske pakete

Turska agencija za suradnju i koordinaciju – TIKA donirala...

Sisak uskoro dobiva novu infrastrukturu za poduzetnike – Sisak Hub

Sisak će na jesen dobiti Sisak HUB, suvremeni poduzetnički...

Uskrsna čestitka biskupa Vlade Košića

Vlado Košić, biskup sisački  Uskrsna čestitka Sisak, 25. ožujka 2024. Dragi vjernici, Želeći...

Autocesta Sisak-Lekenik je u završnoj fazi, no točan datum završetka nije određen

Sisačko-moslavački župan Ivan Celjak je, zajedno s predstavnicima Ministarstva...