8.7 C
Sisak
Utorak, 19 listopada, 2021

Poslušajte „Rolin Humes“ u Kazalištu 21

- Marketing-spot_imgspot_img

Izvrstan sastav mladih muzičara okupljenih pod imenom „Rolin Humes“ ove subote, 14. prosinca, u 20 sati, pripremaju poseban dar za Siščane – veliki koncert u Kazalištu 21 kojim će obilježiti svoje višegodišnje djelovanje i na kojem će pripremiti svoju vjerojatno najbolju izvedbu do sada.

Nazivaju se pop-rock-blues kvartetom i iza sebe imaju popriličan niz nagrada na glazbenim natjecanjima. Kao jedan od njihovih uspjeha možemo istaknuti i pobjedu na „Plan B Music Creation“ natječaju koji im je omogućio snimanje fenomenalnog albuma „Rolin Humes welcomes you to the Penultimate Supper 6/8″.

Ponešto kompleksan naziv albuma, no takav je i sam bend – članovi dolaze iz posve različitih društvenih sredina: Robert James Hudulin kao klavijaturist i vokal dolazi s Korčule, Emil Bišćan kao basist s Malog Lošinja, dok su dva člana već poznati sisački glazbenici Nikola Smiljanić na gitari i Matej Smiljanić na bubnjevima. Unatoč udaljenosti mjesta boravka članova benda, brzo ćete primijetiti kako se radi o sastavu na koji se rijetko nailazi na našim prostorima, te ćete imati priliku podržati ih na njihovom putu prema osvajanju svjetskih pozornica. Ulaz na koncert je besplatan i Rolin Humes vas srdačno iščekuju kako bi vas odbacili u svoj eklektični glazbeni Svemir i sigurno vratili natrag na Zemlju. Vrata Kazališta otvorena su od 19 sati.
FOTO:Marko Pipal

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti