2 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Nagrađeni volonteri grada Siska

- Marketing-spot_imgspot_img

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana volontera u prostoru Gradskog društva Crvenog križa uručene su nagrade volonterima grada Siska. Nagrađeni volonteri su Tina Bajlović iz Udruge Svijet na dlanu, Rozvita Baljak iz župnog Caritasa katedralne župe Uzvišena Svetog Križa, Dragana Blažević iz Društva Naša djeca Sisak, Marina Kasa ispred Odjela za djecu i mladež Gradskog društva Crvenog križa, Spomenko Lončarić iz Gradskog društva Crvenog križa Sisak, Matija Matagić iz Udruge za terapijsko i rekreacijsko jahanje KAS, Boris Mioković iz Matice umirovljenika Treća dob, Olga Perković iz Udruge žena liječenih od bolesti dojke Sisak, Jelena Marić Senković iz Udruge HVIDR-a Grada Siska, Marija Šeketa iz Mjesnog odbora Sisak Novi te Dinko Vuić iz Udruge za djecu i mlade Novi svijet.

Ovo je peta godina kako se uručuju nagrade volonterima grada Siska te su u proteklih pet godina uručena 42 priznanja. Nagrađenim volonterima i gostima obratila se i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Božena Weiss Sklizović.

-Volonterski rad je rad u kojem ljudi daju sebe i svoje vrijeme i  poklanjaju ga zajednici, a zauzvrat ne traže ništa. Čestitam volonterima koji su prepoznati ove godine jer su dali svoj doprinos kako bi pomogli društvu

U ime nagrađanih se zahvalio Spomenko Lončarić iz GD Crvenog križa.

-Hvala Gradu Sisku i Gradskom društvu Crvenog križa što su prepoznali sve nas koji se nesebično dajemo i svoje vrijeme poklanjamo za ovu svrhu. Nadam se da ćemo ovakvim tempom nastaviti  i dalje – rekao je Lončarić.

(sisak.hr)

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti