2 C
Sisak
Srijeda, 27 listopada, 2021

Dobitnici ulaznica za “Stilske vježbe” koje u Sisak stižu 09. prosinca

- Marketing-spot_imgspot_img

Ana Marija Kardaš, Anja Božić i Anita Mlinarić  dobitnici su po dvije ulaznice za predstavu “Stilske vježbe” s kojom Kazalište Planet Art gostuje u ponedjeljak, 09. prosinca, od 19,30 sati u sisačkom Domu kulture Kristalna kocka vedrine.

Ulaznice sretne dobitnike čekaju na blagajni Doma kulture koja će, na dan predstave,biti otvorena od 15 do 19,30 sati. Cijena je ulaznice inače 50 kuna.

Informacije o predstavi

Raymond Queneau: Stilske vježbe
Igraju: Lela Margitić i Pero Kvrgić
Režija: Tomislav Radić

STILSKE VJEZBEStilske vježbe fenomen su svjetskih razmjera. One su najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom zbog čega su uvrštene i u Guinnessovu knjigu kulturnih rekorda.

Roman Stilske vježbe Raymonda Qieneaua svojevremeno je poslužio kao predložak redatelju Tomislavu Radiću za predstavu koju su Pero Kvrgić i Lela Margitić svojom virtuoznošću poveli u svjetsku kazališnu povijest.

U ‘Stilskima’ se radi o jednoj običnoj zgodi iz svakodnevnog života koja u tumačenju izvrsnih Pere Kvrgića i Lele Margitić na dvadesetak različitih načina postaje vrhunska komedija, burleska koja oduševljava, mami salve i salve smijeha te oduševljava glumačkom virtuoznošću. Mogli bismo reći da su Stilske vježbe upravo ono što se naziva čarolijom kazališta!

Stilske vježbe jednako će oduševiti pasioniranu kazališnu publiku, kao i učenike srednjih škola koji se prvi put susreću s kazalištem. Predstava je to za sve generacije, predstava koja stvara kazališnu publiku. Zahvaljujući majstorskim glumačkim kreacijama Lele Margitić i Pere Kvrgića, interes publike za ovom predstavom ne jenjava, te ona dugi niz godina s lakoćom puni dvorane. U Stilskim vježbama uživa publika svih generacija, a oni koji je još uvijek nisu vidjeli, moći će se uvjeriti u kvalitetu ovog sjajnog djela i otkriti zbog čega je ova predstava stekla kultni status, te se za nju uvijek traži karta više.

kazaliste vidra

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti