Naslovnica Izdvojeno Gradnja nove Obrtničke škole ide po planu

Gradnja nove Obrtničke škole ide po planu

Sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicima te predstavnicima izvođača i nadzora radova obišla je u srijedu gradilište nove Obrtničke škole u Sisku.

„Škola će izgledati jako lijepo, uklopit će se u okoliš. Sam projekt je jako jednostavan, može se očekivati da će škola podići ovaj dio grada Siska.“ – rekao je Veljko Savić, glavni inženjer gradilišta.

„Mi smo naručitelj radova koje sufinanciramo zajedno sa županijom Sisačko-moslavačkom i danas smo došli pogledati stanje radova. Koliko ja vidim oni se odvijaju dinamikom kakva je dogovorena i sve tekuće probleme mi usuglašavamo i riješavamo. Zadovoljni smo radovima i nadamo se da će, ono što smo dogovorili, biti ispoštivano u dogovorenim rokovima.“  – rekao je predstavnik Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Petar Šokić

“Nakon više od 30 godina u Sisku se gradi nova škola i to ona s trenutno najugroženijim objektom.Radovi idu po planu. Ovo je jedna velika škola koja će imati oko 3 i pol tisuće kvadrata. Imat će i puno praktikuma koji su sigurno bitni za jedno normalno usavršavanje. – rekal je županica Marina Lovrić Merzel.

Nova Obrtnička škola bit će površine 3 432 četvorna metra s 18 učionica i opremljenim praktikumom, koji će udovoljavati potrebama srednjoškolskog strukovnog obrazovanja za gotovo 600 učenika u 27 obrazovnih programa. Vrijednost radova je 32.8 milijuna kuna, a predviđeni rok za završetak radova je 2015. godina.

obrtnicka skola

Komentirajte