Naslovnica Izdvojeno Glasajte i pomognite da škola u Lonji dobije sunčanu učionicu

Glasajte i pomognite da škola u Lonji dobije sunčanu učionicu

Grad Sisak je s projektom Sunčana učionica – ugradnja led rasvjete u edukativnu učionicu područne škole Lonja – ušao među deset finalista na natječaju za donacije Moja zelena zona! na koji se prijavilo više od 120 projekata.
Komisija je identificirala i odabrala deset najboljih projekata, a javno glasovanje organizirano je na Internet stranici www.zelenazona.hr od 4. do 17. studenoga.

Koji je projekt najbolji po mišljenju javnosti bit će poznato nakon javnog glasovanja na Zelenoj zoni dok će svoj sud o najodrživijem i “najzelenijem” odnosno energetski najučinkovitijem projektu prijavljenom na Natječaj donijeti i stručno povjerenstvo. Dva prvonagrađena projekta dobit će donaciju, svaki po 150 tisuća kuna, a objava pobjedničkih projekata bit će 25. studenoga ove godine.

Posjetite stranicu www.zelenazona.hr i glasajte za projekt Sunčane učionice kako bi područna škola Lonja dobila suvremenu  foto-naponsku instalaciju samostalnog i samodostatnog  energetskog kapaciteta za LED rasvjetu svih prostorija u kojoj bi se uredila edukacijska sunčana učionica s instalacijom za praktičnu edukaciju učenika i drugih zainteresiranih skupina o praktičnom korištenju obnovljivih izvora energije i zaštiti okoliša.

Kako bi što bolje predstavili  projekte  kreirana je posebna stranica pod nazivom Zelena donacija gdje su ukratko predstaljeni projekti uz nekoliko pratećih fotografija.

Prikaz može se vidjeti na sljedećem linku:
http://www.zelenazona.hr/home/wps/wcm/connect/zelena/zona/zaba_u_akciji/zelena_donacija/

Vaš glas može biti odlučujući, uključite se i glasajte.

Kako biste uspješno glasali prilikom prvog otvaranja internetske stranice potrebno je prihvatiti uvjete koji se nalaze na dnu, a odnose se na prihvaćanje korištenja cookies (kolačića). Klikom na “slažem se” prihvaća se korištenje cookia te će glasanje biti omogućeno. Isto možete vidjeti na slici niže, a u nastavku se nalazi link na Zelenu zonu.

http://www.zelenazona.hr/home/wps/wcm/connect/zelena/zona/zaba_u_akciji/zelena_donacija/

Komentirajte