16.9 C
Sisak
Utorak, 19 listopada, 2021

Ivo Josipović danas je u Glini, Dvoru i Hrvatskoj Kostajnici

- Marketing-spot_imgspot_img

Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović prisustvovat će u srijedu, 23. listopada 2013. godine na poziv Srpskog demokratskog foruma, prezentaciji o procesu povratka i obnove u RH. Nakon prezentacije, predsjednik Josipović položit će vijenac ispred Hrvatskog doma u spomen na žrtve ustaškog pokolja iz 1941. Uz vijenac bit će istaknuta i ploča koja je do Domovinskog rata označavala spomen na žrtve, a uskoro će biti obnovljena i ponovno postavljena.

Nakon toga predsjednik Josipović posjetiti će proizvodni pogon “Vivera”, uspješne tvrtke koja se bavi proizvodnjom dječje hrane iz konvencionalnog i organskoj uzgoja, zapošljava 180 djelatnika i izvozi 99 posto svojih proizvoda.

U 13,50 sati predsjednik Josipović obići će tvrtku ”Nord produkt” u Dvoru koja se bavi proizvodnjom opreme za interijere, zapošljava 38 djelatnika i pozitivno posluje. U okviru posjeta tvrtki, predsjednik Josipović nazočit će prezentaciji gospodarskih projekata Sisačke razvojne agencije.

Na mjesnom groblju u Dvoru i u Hrvatskoj Kostajnici, predsjednik Josipović položit će vijence u spomen na ubijene branitelje i civile tijekom Domovinskog rata.

PROTOKOL

GLINA
– 10,00 sati – Predsjednik Republike nazočit će prezentaciji projekta Srpskog demokratskog foruma – ”Podrška vladavini prava” (Hrvatski dom)

– 10,35 sati – Predsjednik Republike položit će vijenac za žrtve ustaškog zločina u Drugom svjetskom ratu (ispred Hrvatskog doma)

– 11,20 sati – Predsjednik Republike obići će proizvodni pogon tvrtke Vivera (Kralja Zvonimira 1)

DVOR
– 12,55 sati – Predsjednik Republike položit će vijenac na spomenik poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu

– 13,35 sati – Predsjednik Republike položit će vijenac za žrtve poginule u Domovinskom ratu (mjesno groblje u Dvoru)

-13,50 sati – Predsjednik Republike obići će tvrtku „Nord produkt“, te nazočiti prezentaciji gospodarskih projekata Sisačke razvojne agencije (Divuša)

HRVATSKA KOSTAJNICA
– 15,15 sati – Predsjednik Republike položit će vijenac na spomenik poginulim hrvatskim braniteljima u Domovinskom ratu(Ulica Davorina Trstenjaka)

Zadnje novosti
- Marketing -spot_img
Ostale novosti