Naslovnica Najave Najave za nedjelju, 20. listopada

Najave za nedjelju, 20. listopada

SISAK – U nedjelju, 20. listopada, s početkom u 13 sati utakmicu će u Sportskoj dvorani Brezovica odigrati rukometašice sisačke  Vrbine i ŠRK Gorice iz Velike Gorice.

SISAK – U trećem kolu prve  Hrvatske košarkaške lige centar kadeti Savie na domaćem parketu dočekuju ekipu Cedevite. Utakmica se odigrava u sportskoj dvorani Brezovica, u nedjelju 20. listopada,  s početkom u 17 sati.

SISAK – Seniori Košarkaškog kluba Sisak nakon teškog poraza u Petrinji, gdje su izgubili 97:69, prvi puta se predstavljaju sisačkoj publici. Na parketu Brezovice ugostit će momčad zagrebačkog Agrodalma. Utakmica je na rasporedu u nedjelju, 20.10.2013. u 19:30 h. Ulaz je slobodan.

PETRINJA – Gradonačelnik grada Petrinje Darinko Dumbović sudjelovat će na koncertu klasične glazbe koji će se održati u nedjelju 20. listopada 2013. godine, u velikoj dvorani Hrvatskog doma Petrinja s početkom u 18 sati. Na koncertu, kojeg zajednički organiziraju Grad Zagreb, Hrvatski kulturni klub Zagreb te Grad Petrinja nastupit će operni pjevači Hrvatskog narodnog kazališta iz Zagreba, a tom će prilikom predstavnici Hrvatskog kulturnog kluba jednoj osnovnoj školi s područja Petrinje donirati pijanino.

Komentirajte