21 C
Sisak
Subota, 13 travnja, 2024

Neprofitne organizacije mogu besplatno koristiti Office 365

Datum:

Marketing

Hrvatska je jedna od četrdeset i jedne države u kojima je od sada dostupan Office 365 kao donacija za neprofitne organizacije. Do kraja srpnja iduće godine donacije će se proširiti na ukupno devedeset država u svijetu.

U studiji koju je proveo Microsoftov partner zadužen za donacije TechSoup, u većini zemalja, pa i Hrvatskoj, glavne prednosti poslovanja u oblaku su lakša IT administracija (79%), smanjenje troškova (62%), poboljšana komunikacija (61%) i sigurnost podataka (54%). Kako se broj neprofitnih organizacija u svijetu dnevno povećava bitno je da im se omogući pristup najnovijim tehnologijama.

Prednost Office 365 koja će pomoći u poslovanju svake neprofitne organizacije prvenstveno je pristup svim podacima neovisno o mjestu na kojem se korisnik nalazi, kao i uređaju s kojeg pristupa – PC, laptop, pametni telefon ili tablet

Sve organizacije koje se žele prijaviti za donaciju Office 365 mogu to učiniti preko sljedećeg linka at www.microsoft.com/office365nonprofits. Sve informacije mogu se pronaći ovdje http://fasttrack.office.com.

 

zimo.com

Možda vas zanima...

Teška prometna nesreća u Sisku, poginuo mlađi muškarac

Dana 28.03.2024. g. oko 06,50 sati u Sisku, Novoselska...

Povijesni uspjeh Tee Ilijević za sisačko streljaštvo

U Osijeku je održano finale KUP-a Hrvatske u disciplini...

Nove pobjede kuglačica ŠKK Jedinstvo – smiješi im se prva liga

U proteklom tjednu dvije ostvarene pobjede za kuglačice ŠKK...

Rekordna pobjeda kuglačica Jedinstva

U 19. kolu 2. HKL na domaćim stazama nova...