8 C
Sisak
Petak, 29 ožujka, 2024

Indijani 5 godina zatvora za pokušaj ubojstva nevjenčanog supruga

Datum:

Marketing

Poznato lice iz crne kronike Siščanka Indijana Vukičević (44) osuđena je prošli tjedan nepravomoćno na pet godina zatvora zbog pokušaja ubojstva svog nevjenčanog supruga Gorana Božića (35). Presudu je izrekla sutkonja Županijskog suda u Sisku Melita Avedić ioako je žrtva tijekom suđenja uporno tvrdio kako se sam ubo nožem prilikom pijanke 02. prosinca 2012. godine u Petrinji.

Naime izjave svjedoka bile su presudne jer su prisutni prilikom tučnjave i ranjavanja nožem potvrdili daje sama Indijana povikala, tijekom tučnjave, “Ubola sam ga. Sad ću ponovo u zatvor.” I policija je imala problema prilikom utvrđivanja činejnica na samom očevidu jer je pijanki i tučnjavi nazočilo mnogo osoba, koje su sve redom bile u alkoholiziranom stanju.

Goranu Božiću život je tom prilikom spašem brzom intervecijom liječnika Hitne pomoći, a uz pet godina zatvora Indijana je dobila i obvezatnu mjeru liječenja ovisnosti od alkohola.

U zatvoru je Indijana završila i prije nekoliko godina kada je 2006. godine u sisačkom predgrađu Caprag u kafiću nožem ubola u vrat i rebra 36-godišnjaka koji je stao u zaštitu konobarice kafića koju su napali Indijana Vučićević i njen tadašnji nevjenčani suprug. Tada je napala i policajce koji su došli na mjesto događaja. Do tada je Indijana već imala 14 kaznenih prijava među kojima i one za za trgovanje ljudima, prijevare i krađe.

Možda vas zanima...

Uređenje nove sisačke knjižnice gotovo na jesen!?

Iz Grada Siska poručili su kako će već ove...

Teška prometna nesreća u Sisku, poginuo mlađi muškarac

Dana 28.03.2024. g. oko 06,50 sati u Sisku, Novoselska...

Tika u suradnji sa sisačkim Merhametom darivala ramazanske pakete

Turska agencija za suradnju i koordinaciju – TIKA donirala...

Sisak uskoro dobiva novu infrastrukturu za poduzetnike – Sisak Hub

Sisak će na jesen dobiti Sisak HUB, suvremeni poduzetnički...