Naslovnica Sport Košarka U Petrinji zvršio jubilarni 5. Čarlijev turnir

U Petrinji zvršio jubilarni 5. Čarlijev turnir

Odigran je još jedan Čarlijev basket turnir, peti po redu. Ponovno je skupina petrinjskih košarkaša rekreativaca potpuno autonomno i bez ičije potpore organizirala vrlo lijepo sportsko druženje na kojem je nastupio nemali broj košarkaša, što onih aktivnih, što haklera rekreativaca, a što mladih, nadolazećih ljubitelja narančaste lopte.

Nakon cjelodnevnog iznimno zanimljivog nadmetanja, prilikom kojeg su okupljeni komentirali kako je u nedjelju košarka u Petrinji ponovno rođena, za epitet ove godine najbolje između 12 petrinjskih ekipa izborila se golobrada trojka u sastavu Sven Kum’ć Stapar, Robert Koderman Tonković i Hrvoje Perin buraz Grabovac. Pošlo im je to za rukom nakon što su u više nego uzbudljivom finalu odlučujućom tricom za 16:14 svladali ekipu Draž, Blaž, Ro.

Za spomenuti je kako je za najkorisnijeg igrača turnira proglašen Sven Kum’ć Stapar kojem je tim povodom pripao vrijedni prijelazni trofej. Titulu najpreciznijeg tricaša odnio je Slaven Fukat znan kao i Fuka Maljutka čija se ruka u nedjelju među 50-ak natjecatelja pokazala najmirnijom.

Komentirajte