Naslovnica Sport Košarka KK Veterani 12. na Svjetskom prvenstvu

KK Veterani 12. na Svjetskom prvenstvu

KK Veterani Sisak sudjelovali su na 12. svjetskom košarkaškom prvenstvu za veterane u Solunu gdje je nastupilo blizu 200 momčadi i preko 2500 igrača i igračica iz cijelog Svijeta.

“Nastupili smo u kategoriji igrača starijih od 45 godina u konkurenciji 21 ekipe, gdje smo ostvarili ukupno 2 pobjede i 3 poraza. U grupnoj fazi pobijedili smo Venezuelu 71:61, a poraženi od Grčke-A 46:71. U utakmici koja je odlučivala o ulasku među 8 najboljih ekipa u M45+ poraženi smo od Čilea 49:43 čime smo ušli u razigravanje za poredak od 8-16 mjesta. Tu smo poraženi od Grčke-D rezultatom 48:69, a u zadnjoj utakmici prvenstva pobijedili Grčku-C 82:49. Moramo istaknuti da smo zadovoljni ostvarenim razultatom i osvojenim 13. mjestom, ali ostao je žal zbog poraza od Čilea u osmini finala.” – KAZUJU U KLUBU.

Sastav ekipe: Davor Adamović, Željko Radić, Krešimir Gregurić, Goran Suton, Boris Gulan, Zoran Gulin, Dinko Bokulić, Mario Janković i Siniša Ivšić. KK Veterani uputili su zahavalu svima koji su im omogućili i uz čiju su pomoć sudjelovali na još jednom velikom veteranskom košarkaškom natjecanju i prezentirali Sisak županiju i Hrvatsku.

Komentirajte