Naslovnica Najave Najave za utorak, 23. srpnja

Najave za utorak, 23. srpnja

SISAK – Tiskovna konferencija o 5. plovidbi niz rijeku Kupu će se održati u utorak, 23. srpnja, u 9 sati  u Hotelu Panonija Ivana Kukuljevića Sakcinskog 26, u Sisku.

SISAK – Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić i sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicima nazočiti će svečanosti porinuća broda za obilježavanje i nadzor vodnog puta “Una”, u utorak, 23. srpnja 2013., u Brodocentru Sisak d.o.o., Sisak, Galdovačka 4, s početkom u 9.30 sati.

SISAK –  2. sjednica Gradskog vijeća grada Siska bit će održana u utorak, 23. srpnja, u 12 sati u Gradskoj vijećnici Sisak.

TUROPOLJE, SISAK – Ministar pomorstva prometa i infrastrukture dr.sc. Siniša Hajdaš Dončić,  županica Sisačko-moslavačke županije Marina Lovrić Menzel te  predsjednik Uprave HŽ Infrastrukture Darko Peričić sa suradnicima obići će u utorak, 23. srpnja, gradilišta na pruzi Sisak Caprag-Zagreb. U podne je obilazak radova na pasareli u Capragu, a u 12,30 sati na kolodvoru Sisak.

SISAK – Od 22. pa do 28. srpnja u odjelu za odrasle bit će postavljena izložba hobby arta “Malo crtam Barbaru” Barbare Tomečak i Mime Juračak. Otvorenje izložbe je u utorak, 23. srpnja, u 19 sati.

Komentirajte