1 C
Sisak
Petak, 19 travnja, 2024

Najave za utorak, 23. srpnja

Datum:

Marketing

SISAK – Tiskovna konferencija o 5. plovidbi niz rijeku Kupu će se održati u utorak, 23. srpnja, u 9 sati  u Hotelu Panonija Ivana Kukuljevića Sakcinskog 26, u Sisku.

SISAK – Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić i sisačko-moslavačka županica Marina Lovrić Merzel sa suradnicima nazočiti će svečanosti porinuća broda za obilježavanje i nadzor vodnog puta “Una”, u utorak, 23. srpnja 2013., u Brodocentru Sisak d.o.o., Sisak, Galdovačka 4, s početkom u 9.30 sati.

SISAK –  2. sjednica Gradskog vijeća grada Siska bit će održana u utorak, 23. srpnja, u 12 sati u Gradskoj vijećnici Sisak.

TUROPOLJE, SISAK – Ministar pomorstva prometa i infrastrukture dr.sc. Siniša Hajdaš Dončić,  županica Sisačko-moslavačke županije Marina Lovrić Menzel te  predsjednik Uprave HŽ Infrastrukture Darko Peričić sa suradnicima obići će u utorak, 23. srpnja, gradilišta na pruzi Sisak Caprag-Zagreb. U podne je obilazak radova na pasareli u Capragu, a u 12,30 sati na kolodvoru Sisak.

SISAK – Od 22. pa do 28. srpnja u odjelu za odrasle bit će postavljena izložba hobby arta “Malo crtam Barbaru” Barbare Tomečak i Mime Juračak. Otvorenje izložbe je u utorak, 23. srpnja, u 19 sati.

Možda vas zanima...

Najave za petak, 19. travnja

SISAK - Kulturno-povijesni centar Sisačko-moslavačke županije i Sisačka udruga...

Najave za četvrtak, 18. travnja

SISAK - U četvrtak, 18. travnja, 2024. u 10...

Najave za ponedjeljak, 15. travnja

SISAK - Predstavnici Grada Siska obići će početak radova...

Najave za nedjelju, 14. travnja

SISAK - Autohtona -Hrvatska stranka prava - Dražen Keleminec...