21 C
Sisak
Subota, 13 travnja, 2024

Rođeni 14. svibnja – 05. srpnja

Datum:

Marketing

14. svibnja u sisačkoj su bolnici rođeni Lucija Kovačić (kći Maria i Marine) i Aleksandar Akik (sin Božidara i Snežane).

15. svibnja u bolnici u Sisku rođena je Ena Henić (kći Admira i Baise).

16. svibnja u sisačkoj je bolnici rođena Eleonor Nemer (kći Alexandra i Nikoline).

17. svibnja u bolnici u Sisku rođeni su Šime Josić (sin Milenka i Marije), Zvončica Lipovac (kći Igora i Dijane), Rafael Pavličević (sin Ive i Josipe), Vana Mihaljević (kći Maria i Sanele), Roko Radošević (sin Ivana i Veronike) i Marija Grgos (kći Igora i Vide).

18. svibnja u sisačkoj je bolnici rođena Lora Štajdohar (kći Mladena i Robertine).

19. svibnja u bolnici u Sisku rođeni su Maro Cetinjanin (sin Maria i Jasne) i Filip Vojnović (sin Miroslava i Valentine).

20. svibnja u sisačkoj su bolnici rođeni Šimun Tomljenović (sin Dominika i Nikoline), Mia Mašaberg (kći Majkla i Nikoline) i Tin Dasović (sin Marka i Martine).

21. svibnja u bolnici u Sisku rođeni su Vilim Bjelić (sin Slavka i Marine), Matija Horvatinec (sin Tomislava i Natalije) i Natali Osmanagić (kći Aldina i Dijane).

22. svibnja u sisačkoj su bolnici rođeni Niko Zgurić (sin Nikoline) i Mira Mitrović (kći Željka i Mire).

23. svibnja u bolnici u Sisku rođeni su Una Serini (kći Dražena i Brankice), Hela Šapina (kći Antonia i Ive), Lukas Radijevac (sin Nevene) i Nala Turkalj (kći Nikoline).

24. svibnja u sisačkoj su bolnici rođeni Ema Šolaja (kći Igora i Ivane), Sara Burivoda (kći Gorana i Lidije) i Valentino Bukovac (sin Kristijana i Daliborke).

26. svibnja u bolnici u Sisku rođena je Hristina Ristić (kći Mile i Dijane).

27. svibnja u sisačkoj su bolnici rođeni Zara Pavločik (kći Marija i Tajane), Ajna Kahrimanović (kći Izudina i Jasmine) i Lana Poplašen (kći Ilije i Marine).

28. svibnja  u bolnici u Sisku rođeni su David Pokas (sin Jure i Mateje), Dorijan Gavranović (sin Anamarije), Franka Samardžija (kći Maria i Sanje) i Lucas Beneta (sin Ivanke).

29. svibnja u sisačkoj su bolnici rođeni Tamara Kukić (kći Dragana i Marije) i Leon Žulj (sin Dominika i Margarete).

30. svibnja u bolnici u Sisku rođeni su Fran Petračić (sin Tina i Marije) i Karlo Meštrović (sin Krunoslava i Danijele).

01. lipnja u sisačkoj je bolnici rođem Tomo Martinović (sin Ivice i Maje).

02. lipnja u bolnici u Sisku rođen je Matija Bogdan (sin Josipa i Mirjane).

03. lipnja u sisačkoj su bolnici rođeni Ivan Vasiljević (sin Mirjane), Barbara Arbutina (kći Rade), David Pirc (sin Matee) i Aili Krčelić (kći Dragutina i Šeherezade).

04. lipnja u bolnici u Sisku rođena je Laura Barbarić (kći Mate i Katarine).

05. lipnja u sisačkoj su bolnici rođeni Jakov Bačan (sin Igora i Kristine), Gabriel Racan (sin Danijela i Silvije), Bruno Lidmila (sin Daria i Brankice), Ivano Meštrović (sin Ivice i Tamare) i Luna Culjaga (kći Ivane).

06. lipnja u bolnici u Sisku rođeni su Mihael Belovarić (sin Ivice i Katarine), Lukas Makić (sin Damira i Meite) i Viktor Livnjak (sin Tatjane).

07. lipnja u sisačkoj su bolnici rođeni Pia Plut (kći Damira i Nuše) i Kristina Kabić (kći Zdravka i Katarine).

08. lipnja u bolnici u Sisku rođeni su Mateo Kudlek (sin Miroslava i Željke) i Luka Gavranović (sin Dejana i Gorane).

09. lipnja u sisačkoj je bolnici rođena Marija Jeleković (kći Ivana i Ivane).

10. lipnja u bolnici u Sisku rođen je Noa Vasiljević (kći Mime).

11. lipnja u u sisačkoj su bolnici rođeni Ena Bobek (kći Davida i Katarine), Matija Lukačević (sin Igora i Ivane), Filip Badanjek Borović (sin Gorana i Darije), Ivano Herceg (sin Ivana i Andreje), Nemanja Erkalović (sin Vlade i Marijane) i Lejna Keranović (kći Elvisa i Mersade).

13. lipnja u biolnici u Sisku rođeni su Maria Aurora Gašparović (kći Maje) i Vlatko Popović (sin Ratka i Janje).

14. lipnja u sisačkoj su bolnici rođeni Leon Zagorac (sin Daria i Sonje), Jjakov Gregurinčić (sin Matea i Kristine) i Nika Panižić (kći Branimira i Maje).

15. lipnja u bolnici u Sisku rođeni su Ante Mikočević (sin Hrvoje i Anamarije), Luna Petrlin (kći Zorana i Anite), Antonia Skrbin (kći Franje i Janje) i Luka Jozić (sin Marije).

16. lipnja u sisačkoj su bolnici rođeni Lukas Putrić (sin Krune i Kristine), Borna Maršić (sin Zorana i Martine) i Patrick Kovačić (sin Ivice i Marije).

17. lipnja u bolnici u Sisku rođeni su Mate Turkman (sin Igora i Mateje), Barbara Kardoš (kći Anite) i Josip Nemije (sin Edvarda i Marijane).

18. lipnja u sisačkoj su bolnici rođeni Gabrijel Žugaj (sin Mirjane), Jakov Gjuranić (sin Marina i Romane), Ela Kardaš (kći Nikoline) i Filip Grgić (sin Igora i Jelene).

19. lipnja u bolnici u Sisku rođeni su Luka Vujičić (sin Marija i Marijane) i Marija Blažeković (kći Saše i Suzane).

20. lipnja u sisačkoj su bolnici rođeni Nikolina Slijepčević (kći Dalibora i Eve), Marina Vrbat (kći Marinka i Fikrete) te Šimun i Lovro Jelić (sinovi Hrvoja i Jelene).

21. lipnja u bolnici u Sisku rođeni su Tea Paripović (kći Ljubomira i kristine), Sven Kraguljac (sin Dejana i Aleksandre), Erika Jelas (kći Darka i Nataše) i Josipa Stanković (kći Katarine).

22. lipnja u sisačkoj su bolnici rođeni Marta Markić (kći Marine) i Dorian Dadović (sin Marijana i Nade).

23. lipnja u bolnici u Sisku rođeni su Venio Cavrić (sin Josipa i Nade), Antonio Franjković (sin Mladena i Katarine) i Lucas Kenda (sin Denisa i Mirjane).

25. lipnja u sisačkoj je bolnici rođen Lovro Nikolić (sin Miroslava i Dragice).

26. lipnja u bolnici u Sisku rođeni su Anika Blažanović (kći Dejana i Marije), Tina Prohaska (kći Franje i Sanje) i Anja Čekljun (kći Nenada i Nikoline).

27. lipnja u sisačkoj su bolnici rođeni Janko i Tonka Baćani (sin i kći Iskre) i Sara Kanjir (kći Davora i Josipe) i Franka Franić (kći Marka i Ivane).

29. lipnja u bolnici u Sisku rođeni su Nikolas Putrić (sin Vjekoslava i Josipe), Lucijana Malčić (kći Dražena i Ivane), Jakov Šimunić (sin Vedrana i Marine), Jura Klarić (sin Maria i Petre) i Andrija Petračić (sin Vedrane).

30. lipnja u sisačkoj je bolnici rođen Antun Perković (sin Dejana i Kristine).

01. srpnja u bolnici u Sisku rođeni su Ivan Noršić (sin Ivice i Jasmine) i Tonka Rakarić (kći Ivana i Ive).

02. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Luka Đermanović (sin Nikoline), Valentina Kos (kći Božidara i Lucije), Anamarija Butković (kći Stanka i Ivane), Melisa Nikolić (kći Marka i Maricele), Roko Dovranić (sin Davora i Sare) i Patrik Pavković (sin Željka i Slavice).

03. srpnja u bolici u Sisku rođeni su Tara Šantek (kći Miroslava i Marine), Toni Dragić (sin Mladena i Ivane) i Matea Kovač (kći Marka i Vlatke).

04. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Mirko Pauković (sin Ninoslava i Medihe) i Marino Grgić (sin Ivice i Dragane).

05. srpnja u bolnici u Sisku rođeni su Petra Bradara (kći Anite), Rafaela Mišković (kći Željka i Mirjane), Mia Batinjan (kći Ivice i Ivančice) te Endi i Aurora Kajtazi (sin i kći Froka i Zekije).

Molimo da nam sve eventualne izmjene ili dopune javite na mail info@sisak.info

Možda vas zanima...

Rođeni 19. kolovoza – 16. rujna

19. kolovoza u sisačkoj su bolnici rođeni Ivano Krizmanić...

Rođeni 29. srpnja – 19. kolovoza

29. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Gabrijel Kutle...

Rođeni 8. – 28. srpnja

08. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Bruno Haramina...

Rođeni 2. – 7. srpnja

02. srpnja u sisačkoj su bolnici rođeni Zerin Zlovolić...