Naslovnica Najave Najave za ponedjeljak, 22. srpnja

Najave za ponedjeljak, 22. srpnja

KUTINA- U ponedjeljak, 22. srpnja, u 09,00 sati u Gradskoj vijećnici, Trg kralja Tomislava 12, gradonačelnik Grada Kutine Andrija Rudić održati će prijem za 35 izviđača iz poljskog grada Krakowa koji su gosti kutinskog odreda izviđača.

SISAK – U ponedjeljak, 22. srpnja 2013. godine u prostorijama Dnevnog centra slijepih (Sisak, Marina Držića 22), s početkom u 16.30 h održati će se Ljetna razgovaraonica ”O sladoledu“. Na razgovaraonici bit će riječi o povijesti i vrstama sladoleda, te raznim pričama o tome kako se proizvodnja sladoleda od otkrića širila svijetom. Svako novi okus i vrsta sladoleda prelaze granicu mašte, bolji su od prethodnog, pa sve više uživamo u okusima. Razgovaraonicu koja je otvorenog tipa vodit će mr. sc. Daša Poredoš Lavor, a svi zainteresirani za temu dobro su došli.

SISAK – U prostoru Kluba SKWHAT Koordinacije Udruga Mladih Siska, Perivoj Viktorovac bb, Sisak dana 22.07. s početkom u 17:00 h održati će se javni sastanak za organiziranje budućih biciklijada i Biciklijade ”Ulicama mog grada” predviđene za Tjedan mobilnosti. Cilj sastanka je prikupiti što više ideja i prijedloga građana, a pozvani su svi koji žele na bilo koji način razmijeniti svoja mišljenja, stavove i sugestije kako bi predloženo mogli uklopiti u buduće programe i na taj način što uspješnije organizirati događaje. Iz SKWHAT-a napominju da sastanku mogu prisustvovati svi biciklisti, nebiciklisti i općenito ljudi koje zanimaju navedene teme nevažno kojoj dobnoj skupini pripadaju.

Komentirajte